måndag 9 februari 2015

TT göttar sig: "Bosättares hem ska rivas i Israel"

SvD

Tidningen mår som en elefant som rullar sig i en lerflod en het dag. De vägrar som alltid att ge någon som helst förklaring.

Högsta domstolen i Israel väljs av tidigare domare där som traditionellt har haft samma extremvänsterpolitik som det marxistiska partiet Meretz. Länk. Där har varit flera försök att ändra på detta i Knesset utan att det lyckats. Att detta extremvänsternäste ska ha full kontroll över det folkvalda Knesset är vansinne förstås. Bryter något från Knesset mot lagen är en sak, att gå enligt extremvänsterTYCKANDET som Högsta Domstolen gjort massor av gånger, om man följt med några år, är förkastligt.

En annan sak som är självklar, men inte blivit gjord, är en fullständig genomgång av det privata ägandet av varenda ruta på Västbanken, både area A, B (som Arafat fick kontroll över) och area C - som Israel ska kontrollera till FRED, medan nu EU försöker stjäla det bitvis.

Varför något Israel gör i C skulle vara mindre legalt än vad araberna gör i A, B när det inte kontrolleras vad som händer där - en anledning heter Sassoon. Ett komplicerat samspel mellan vänster och höger som vanligt. Sassoon gick strax därefter till marxistpartiet Meretz förresten.......     Vickins korta förklaring är ingalunda komplett förstås - efter rapporten har det talats många gånger om att annullera Sassoon-rapporten utan att nåt hänt. Dess grundorsak var att legalisra nybyggena, inte förbjuda dem!

Västbanken har ingen statlig ägare som det är nu utom småbitar som Israel har annekterat, ingenmansland tills palAraberna får för sej att verkligen vilja ha fred vilket kräver att deras Konstitution arbetas om totalt - samma som Arafat sa man skulle göra med PLOs Charter, vilket aldrig hände. Jag har ofta tagit fram några av de värsta paragraferna som förstås förhindrar varje fred.
Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.
Så länge som de står förhindrar de varje fred självklart.

TT har än en gång totat ihop en helt oförsvarlig skröna baserad på Politisk Korrekthet, inte fakta. Når du nu har dessa klara fakta i åtanke, läs om tidningsartikeln och flina eller gråt.










Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)