tisdag 10 februari 2015

BedriverJ-Street e-postbedrägerier?

Protester mot J Street
Du känner antagligen till J-Street, en stor judisk extremvänsterorganisation i USA som alltid håller med Obama mot Israel även om de storvulet säger att de är "pro-israeliska". Liksom Obama. Likt vänstern i Israel. Som Peres.

Shimon Peres är känd initiativtagare i J Street.



De har börjat köra med rena bedrägerier läs länk.

På tal om Netanyahus kommande tal inför Kongressen fick jag just veta (kan inte läsa allt...) att Obama mycket väl kände till hans inbjudan av talmannen i Kongressen (liksom förra gången han talade inför Kongressen och fler stod och applåderade än när Obama snackar där - då kom han också inbjuden av talmannen) men alla tidningar fick veta tvärt om för att verkligen förstöra det för Netanyahu! http://nyheter.paulwiden.se/?p=2809

Mera om det:

Did Obama Lie about Netanyahu Congress Invitation?

Washington Post:
Did the Obama Administration lie about Netanyahu? (Updated and revised)

Obama Administration Knew Ahead of Netanyahu's Congress Invite

Obama Spat with Israel’s Netanyahu was White House Creation

Vad DN, SvD och resten av packet skrev, kan du börja leta efter. Du hittar när Obama började leva rövare om att Netanyahu skulle komma och rädda världen från Iran, inte ett dugg att det var fabricerad lögn av Obama. När redovisade svenska massmedia båda sidorna av sanningen? För jobbigt och inte Politiskt Korrekt - och tidningarna lever faktiskt på statliga bidrag eftersom få anser dem vara värda priset.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)