fredag 27 februari 2015

Sverige ger alla svenska pensionärers pengar till terrorister.

Abbas var i Paris och flinade, Netanyahu var inte inbjuden men kom ändå  trots att Frankrike försökte stoppa honom. Abbas sa just:

PA head Abbas sent a letter of condolence to the family of the terrorist who tried to assassinate Rabbi Yehudah Glick. He praised the act of attempted murder, calling the terrorist a “martyr” and a “hero,” proving Abbas partners with terrorists.

PALESTINIAN TERROR GETS A PASS AT FRANCE RALLY

Palestinians: Abbas Honors Terror Leader

Det är helt självklart att Svenska regeringen också hyllar den muslimska terrorn om man inte är helt förblindad av Obamas skinande tänder, även om gubben börjar bli grå.

Här en artikel hur Löfvén ger bort alla våra pensionspengar till terror mot judar.

Sverige lanserar stödpaket till "Palestina". Erkänner icke-existerande "Palestina", kommer med ansvar [som han helt glömde att specificera så terroristerna njuter av de nya pengarna], säger Svenska PM när han tillkännager ett stödpaket för PA på  flera miljoner euro .

Av Elad Benari
Först Publicerat: 2015/02/11, 05:13 (inte helt färsk)

Sverige meddelade ett flera miljoner euro stödpaket för den palestinska myndigheten (PA) på tisdagen när PAs ordförande Mahmoud Abbas gjorde sitt första besök i Stockholm sedan 2009.


Premiärminister Stefan Löfvén betonade hans lands erkännande av "Palestina" tillbaka i oktober, då det blev det första stora västeuropeiska landet att göra det, kom med ansvar."Enligt oss är Palestina nu en stat. Våra förväntningar på Palestina och deras ledarskap kommer därför att öka," utropade Löfvén till reportrar under Abbas besök i Stockholm, enligt nyhetsbyrån AFP."Det finns ingen motsättning mellan att hålla goda relationer med Palestina och hålla goda relationer med Israel," tillade 
Loefven. [Abbas har inte ändrat sitt uppförande det minsta, han vet att han får pengarna ändå.]

Tillkännagivandet av Sveriges erkännande av "Palestina" i slutet av oktober såg vissa verbala hugg om IKEA möbler mellan utrikesminister Avigdor Liberman och svenska utrikesministern Margot Wallström, samt svenska finansiella institutioner som bojkottar israeliska företag. Israel har också tillfälligt återkallat sin ambassadör från Stockholm.

Wallström vid ett tillfälle meddelade hon att hon på obestämd tid skjuta upp en planerad resa till Israel, och på torsdag sade Israel att Wallström inte var välkommen för ett officiellt besök i landet. Den svenska utrikesministern anklagade senare Israel för "irritera dess allierade" med sin reaktion på hennes lands erkännande av "Palestina" och tillade: "Det är oacceptabelt hur de har talat om oss och alla andra."


Löfvén på tisdagen meddelade ett nytt stödprogram till palestinierna värt 1,5 miljarder kronor ($ 180.000.000).Affären sträcker sig fram till 2019 och kommer att gå mot projekt för att bekämpa korruption och främja jämställdhet och mänskliga rättigheter, rapporterade AFP. [Främja något som inte existerar?]


Löfvén sade att både PA och Israel måste vara "redo att kompromissa" och att Sverige skulle stödja "Palestina" i  att"sätta ett regionalt exempel när det gäller kvinnors rättigheter." [När fick vi höra om judars rättigheter? Palestinska journalisters rättigheter?]


Abbas, som kom sent måndag, tackade Sverige för stödpaketet och uttryckte en önskan om att "andra länder också skulle erkänna Palestina som stat.""Jag når ut till Israel eftersom vi inte kan uppnå fred om vi inte sitta ner för förhandlingar", tillade Abbas. [De har just suttit i förhandlingar som uteslutande var tiggeri från Abbas att få mer och mer] Inför Abbas besök beskrev Israels Stockholm-ambassadör Isaac Bachman hans diplomatiska ansträngningar som en "avledning" från direkta samtal med Israel.Enligt PA, har omkring 135 länder erkänt staten Palestina inklusive flera som nu är EU-medlemmar. Får jag påminna om den internationella definitionen på stat? 


Vad är definitionen på stat? Rätt komplicerad och väldigt långt ifrån att Sverige tycker så av rent antisionistiska skäl. Jämfört när Israel blev en stat 1948 eftersom det redan var en funktionerande judisk stat. PA har aldrig varit det. Det krävs små saker som:

EN huvudstad, PA har två och vill stjäla en tredje huvudstad av en enda anledning: Arafat vrålade det. Inga historiska anledningar.

EN regering, inte tre som nu.

GRÄNS, vilket Arafat och Abbas vägrat förhandla fram.

ETT folk - Abbas har explicit sagt att de inte har något intresse att göra något för alla "palestinska flyktingar".

Nä, den svenska regeringen har enbart gjort sej till åtlöje sen den skapades, och sedan nästa steg när alla partier utom det tredje största enas om att eliminera demokratin i Sverige känns det obehagligt. Hoppas Danmark tar Skåne snart, inget kan vara sämre än som nu.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)