fredag 27 februari 2015

‘The Prophet ordered us to get rid of statues and relics"

DN säger "Det handlar om terror – inte religion", direkt plockat från Heliga Obamas mun.  Vem tror du mest på? Vad de muslimska terroristerna själva säger eller hur DN:s Erik Ohlsson tolkar deras munrörelser?

När de Egyptiska salafisterna, några av de värsta islamisterna där Som Sisi inte får röja upp för Västmakterna, ville spränga pyramiderna i luften eftersom de inte var muslimska, hade det inte med islam att göra? link1 link2 link3  DN ser igen som helst förbindelse med islam, tala om att förvrida svenskars sinne.

I allmänhet ser vi en strid ström av förvridna lögner från DN till de muslimska terroristernas försvar, i Obamastil. När EU-stater försöker försvara sig mot terror hånar DN dem, länk1 länk2. De kommenterar inte att Sverige inte gör ett skvatt utan tillsätter utredningar. Hur stoppar Sverige ISIS och deras anhängare? Det är bara att vandra rakt in. Hur länge ska vi vänta tills det smäller i Malmö, Göteborg eller Stockholm? Innehållet i ett museum i Stockholm är i småbitar och ingen har en aning om vem som gjort det och kam inte gissa?

Som i Bibeln kan tolkningar ha vandrat långt ifrån orden. Se t.ex. vad islamkännaren Spencer skriver på länk. Men snart är väl inte heller Koranen islam för DN.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)