tisdag 24 februari 2015

Pegida?

DN kör med än ett förhärligande av islamism och muslimsk terror och en hatartikel mot de som ser vad som händer.

Grundfakta du inte hör: 61% av tyskarna och 70% av fransmännen är emot islam och anser inte det är kompatibelt med demokrati.

Som står i alla artiklar: det gäller inte ALLA muslimer, se t.ex. TGS som visar vad en muslim kan säga här för att bli uppskattad, men de är oändligt få. Sen finns det en massa som inte säger något utan bara vill leva här, som inte heller protesterar mot den islamska terrorn utan på sistone har inspirerat ett antal småflickor att ta sig till ISIS för att bli soldathoror. Föreställ dig snacket som orsakat det.

Dispatch har en artikel hur man INTE ska demonstrera även om det är en god sak. Man kan tala, skriva, filma för en sak så att det inte alls visar vad som önskas. Jag betonar ofta en sak - jag skriver om rena bevisbara fakta och inte en massa löst tyckande, bara lite... . I högsta grad väsentligt. Och tyckandet är baserat på hårda fakta, även om de ibland interpoleras.

En ny dansk site, http://10news.dk/ skriver betydligt mer fakta i ämnet än våra statligt betalda massmedia som också måste vara PK om vad staten säger. Följer man med lite vad de få källorna  i Skandinavien säger  länk1 länk2 och resten av västvärlden - inklusive Israel där tidningarna berättar om Löfvéns systerfolk nästan var dag, brandbomber, knivhugg, kastande av klippstycken på framrusande israeliska bilar, så får man snart en helt annan bild än vad svenska statliga (de får enorma statliga bidrag) medierna säger, om och om igen med envisheten hos en hungrig gris som försöker gräva fram nåt.

När ska man säga att "tredje statsmakten" helt förlorade sin uppgift, att granska de högre statsmakterna och i stället bli dess språkrör?

Sverige slutade vara demokrati även om vissa demokratiska attityder fortfarande finns kvar, annars hade jag tvingats att placera denna blogg utanför Sverige och EG på ett webbhotell i den demokratiska världen. Minns hur alla svenska partier utom ett blev rasade att sveriges tredje parti, SD, var det enda som inte ville sända förödande mängder pengar till terrorister. Att Säkerhetsrådet direkt har förbjudit att sända pengar till terrorister glömmer de trivialt. Att PLO och Hamas i stort sett har tagit på sig lika många mord av judar visar att de är lika stora terrorister. Gå till länk och se hur många mord Fatah/PLO respektive Hamas har tagit på sig. En del browesers som Chrome visar antalet hits om man söker på en sida med CTRL-F (håll nere CTRL och tryck på F) och om du sökt efter Hamas säger den 130 och för Fatah 115. OK, det visar hur många ord som hittas, men det är rätt bra korrelerat med vad jag menar även om det kan stå två gånger för en person.

Abbas erkänner att en stor mängd av hans donationer från Sverige och andra, går direkt till Hamas. TGS

Att förtjust skriva om hur Pegida delvis misslyckats är alltså precis samma sak som att uppmuntra terror. Med 50.000.000 miljoner muslimer i Europa behövs inte någon stor procentandel terrorister eller försvarare av terrorister.

Det talas förtvivlat i EU vad göra åt terrorismen. En mycket väsentlig, kanske avgörande, punkt är att massmedia inte försvarar det på diverse snirkliga sätt samtidigt som EU konstant attackerar Israel på klassiskt Nazimanér, "Kauft icht bei Juden" skreks det i Tyskland på den gamla goda tiden, liksom nu mer och mer. Jag hoppas på Bennetts arbete med att utveckla Israels handel alltmer med Asien, Förra året var den Asien 21% och EU 32% med Asiens andel allt större, kom ihåg att både Indien och Kina är  dubbelt så stora som EU och deras ekonomi utvecklas.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)