onsdag 25 februari 2015

DN uttrycker rent antisemitiska åsikter, lagda i annans mun.

Såg du DN:s snutt om Amnesty? Den började bra, alla måste tycka att folkmord inte får tystas ner. Sen drog de mitt i alltihop upp Israel som om de ägnade sig åt folkmord utan en enda israelisk folkmördad  i synhåll. Hade inte DN hållit med hade de inte behövt ha med det lilla ordet Israel bland folkmordsbenägna.

Däremot har Hamas och Fatah tävlat vem som är bäst på folkmord av judar - se länk. Ett mycket ospecifikt undersökningssätt är att söka efter orden Hamas resp. Fatah på sidan, Hamas ger 130 träffar och Fatah 115. Det anger att de är ungefär lika när det gäller antisemitiska mord.

Aldrig någonsin något om det i våra massmedia.

Det är vad våra pensionspengar går till tack vare regeringen. Regeringen gav Abbas 1.5 miljarder kronor i fickpengar utan några som helst krav. De ger också via EU, till antisemitiska hatspridare. Till UNRWA ger Sverige mer än 10 gånger EU-genomsnittet per invånare. Vilket leder till att de aldrig får jobb eller chans att betala skatt. Det är ren förvaring. Deras lärarkår i skolorna i Gaza är nästan uteslutande Hamas så vad undervisningen handlar om är lätt att förstå. Betald av Sverige. Exempel:
PalAraberna får enorma mängder av bidrag som bara försvinner ner i ett svart dyhål. Länk.

Så vem betalar DN att ägna sig åt rå antisemitism?


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)