fredag 5 december 2014

Vad är Israels RättsCentrum - Shurat ha-Din?

Jag har nämnt denna gruppen några gånger, som attackerar terrorister rättsmässigt, ekonomiskt etc. Deras webbsajt är http://israellawcenter.org/ där du har en översikt över deras arbete - mycket som staten Israel skulle ha gjort men tyvärr ägnar sig Netanyahu åt att slänga bort det lagstöd som finns, minns the Cohen Report som  var en samlng av vad internationell lag säger angående judiska nybyggen i Judéen/Samarien etc. en artikal därom på http://thegolanispy.com/levy-report/.
 Han beställde rapporten,sen slängde den i papperskorgen därför att hans vänsterkompisar inte gillade att se fakta så tydligt.

Newsweek har en artikel om dom på http://us5.campaign-archive2.com/?u=3e7e2c5a9ce7856f4b1195a01&id=4f13007a3a&e=1fccd4c7d7

Senaste artikeln här på länk.

Jag skrev nyligen en artikel om vad som händer om palAraberna försöker gå till ICC och amklaga Israel för "krigsförbrytelser" för att de försvarar sig själva mot terror, där varenda terroristattack är en krigsförbrytelse.

Ibland när man läser om deras arbete inser man hur krångligt juridik är i jämförelse med vanligt bonnaförnuft. Enbart riktiga stater som är medlemmar i ICC får tas upp - så det gäller att lura dom. Israel och USA är inte medlemmar för de litar inte på deras meutralitet för fem öre. Men Jordanien är med och Abbas har jordanskt pass (för att kunna smita snabbt om det bränner i Ramallah, Hamas står utanför hans villa whatever.) Så då kan man stämma honom.

Googlar du på Shurat ha-Din hittar du mer.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)