måndag 8 december 2014

Israel och Sverige - vad är misslyckat? Den ödesdigra vänstern.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/188333#.VIXnDzGG--F

Extremvänstern som Meretx och
kommunisterna.
Kul - tre misslyckade försöker enas för att bli lyckade - påminner om Sverige på nåt sätt.

De utsparkade länge misslyckade politikerna Livni, som tänker lägga av, och journalisten Lapid (som desperat försökte stoppa alla bevljade pengar till judiska nybyggen i den judiskkontrollerade arean C, link1,) funderar på att gå ihop med sosseledaren Herzog (som nyligen var i Ramallah för att krama Abbas) för att bilda ett stort misslyckat vänsterparti.

Avjudifiera Israel genom import av illegala
afrikanska muslimer - som andra länder.
Netanyahu har varit märkbart bättre än några föregångare som Olmert, Sharon (slutet) och Barak. Olmert sitter väl i finkan som vanligt, Barak ute efter hans försök till eget parti som inte fick en enda röst. Netanyahu har också gjort allvarliga fel enligt högertänkande - som vann senaste valet. Han vägrade vinna kriget mot Hamas trots Sisis och högerns vädjanden, han vägrar använda LAG i sina förhanlngar, d.v.s. Levyrapporten. Han lovade om och om igen utveckla det israeliska Area C, och måste ha varit väl medveten om att Lapid stoppade pengarna från att komma fram.

Läs gärna "4 sorters anti-israeliska lefties".

Man förstår alla israeler som anser att de hade varit betydligt bättre premiärministrar, vilket diskuteras livligt i många gatuhörn.







Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)