lördag 20 december 2014

Kerry: USA avstår från veto för att hjälpa vänstern i valet i Israel.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/188877#.VJW9j14Ao

USA har en lång lång historia att stödja vänstern i Israel på i högsta grad ickedemokratiska sätt. Läs min gamla översiktsartikel på länk.

Artikeln i länken överst talar om hur Kerry talar med lefties som Netanyahu sparkade ut eftersom de var omöjliga att samarbeta med, Livni och Lapid. Livni har sedan Olmertregimen gjort vad som har varit sämst för Israel, hon och Barak, som bägge har hjälpt Hizbolla till de positioner de har nu. Lapid gjorde sitt bästa för att dra pengar från armén som försvarar Israels existens.

Kerry och Livni diskuterar alltså hur ett VETO mot palArabernas fantasier påverkar valet i Israel nu snart. Avsaknad av VETO hade stött palArabernas sprattlande att försöka bryta alla lagar och avtal och tycka att de har vunnit över Israel utan att uppfylla ett enda löfte i Osloavtalet. Ett veto skulle stärka nationalisterna i Israel inför valet.

Kerry har sagt till 28 EU-sändebud att inte göra något som stärker högern i Israel före valet där. Tala om att påverka Israels internpolitik.....

Kerry och Livni har ju inte exakt gjort något för att stödja förhandlingarna innan, förhandlingar som gick ut på att göra allt som Abbas bad om och sen attackera Netanyahu - utan att nämna en enda punkt där Abbas måste ge vika. Hur kan Netanyahu acceptera Fatahs grundlag, Konstitution som innehåller:

Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.
Kerry och Livni och EU sväljer det direkt. Läs gärna Adaktussons kommentar http://adaktusson.eu/kontraproduktivt-palestinabeslut-europaparlamentet/

Och alla löften Arafat gav i Osloavtalet, han fick Nobelpris, Israel fick ingenting.

Vansinnet påminner igen om allt tal om Svart Magi som en bakomliggande orsak till Hitlers framgångar. Vad är det nu som får så många att tänka helt självförstörande. Som om de desperat vill förvandla västerlandet till ISIS-land.









Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)