fredag 12 december 2014

"EU splittrat om palestinsk stat"

SvD

Är de splittrade över omöjligheten att erkänna något som inte existerar? Ett filosofiskt problem om man ska bryta mot alla formella internationella krav på vad en "stat" är av rent antisemitiska skäl men okunnigheten verkar vara total.

Om de hade alla krävt att Abbas skulle göra något åt alla löften Arafat gav i Osloavtalet hade det varit lite sundare och inte ren antisemitism. Där finns inte den minsta anledning för Israel att uppfylla något när inte PA gör det. Löften som stopp för terror, hatpropaganda i media och att man själv skulle fängsla terrorister.

SvDs filosofiska problem är hur man kan ha icke bindande resolutioner om något som inte existerar i sinnevärlden. Läs den roande fantasiartikeln från TT. Sist när man var lika desperat var när man försökte avvisa alla som ansåg jorden vara platt.

När de sen klämmer i med "bostadsområden" som Arafat fick Nobelpris för att godkänna går okunnigheten lite väl långt. Minns Göbbels vars ökända sats "upprepa en lögn till vansinne så tror folk på det" som var en bevingad sats som flyger vidare. Obama ringde Abbas på sin första jobbedag och övertygade honom att det kravet skulle omöjliggöra alla förhandlingar, vilket var vad Abbas ville, se Fatahs Konstitution där du kan läsa t.ex.

Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.

Helt överhoppad av de flesta EU-politiker och journalister. Utom Adaktusson som har det ansvar för sanningen som de andra saknar.





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)