torsdag 18 december 2014

EU legitimerar arabisk nazism

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/188785#.VJIMOSuG--E

ZOA Chef: EU legitimerar arabisk nazism 


Europeiska unionens (EU) avlägsnande av Hamas från dess svarta terrorlista skapar ett prejudikat för att tillåta antisemitism i Europa att skena iväg , uppgav Morton Klein, Nationell ordförande för sionistiska organisationen Amerikas (ZOA), på onsdagen.

"Detta både uppmuntrar och legitimerar islamisk terrorism och islamiska mord mot judar och andra, och det sänder ett budskap till islamiska mördare att Europa inte bryr sig om vad de gör med judar," konstaterade Klein i en särskild intervju med Arutz Sheva.

"Detta är särskilt förvånande eftersom muslimerna dödar icke-judar i Europa och på andra håll också."

"Det ger också, naturligtvis, trovärdighet och legitimitet till Hamas som organisation, även om deras charter uppmanar till mord på varje jude", fortsatte han, med hänvisning till artikel 7.

"De här är nazister. Om du har en stadga som uppmanar till mord på varje jude, är du nazist. Dessa är arabiska nazister, som bevisade det genom att avlossa sex tusen raketer mot civila centra i Israel och skapa terrortunnlar att mörda judar och kallar judar de mest skamliga namn tänkbara. "

"Det sänder ett budskap till världen att Europa inte bryr sig om att de dödar judar", sade han. "Det är verkligen skrämmande."

Klein menade att påhittet inte kommer att ha långvariga politiska förgreningar, men - varken för USA eller Israel.

"När man ser att USA inte sa någonting när Hamas allierade sig med Fatah, och fortsätter att finansiera Fatah trots detta samgående, är det tydligt att president Obamas administration inte kommer bemöta detta på något sensibelt och meningsful sätt", konstaterade han.

"I Israel, naturligtvis, gör det bara att Israel ännu mer inser att de  nästan inte har några vänner i Europa", tillade han. "Det borde komma ett ramaskri från varje ledare i världen mot denna galenskap -. Detta rasistiska, Judisk-hatande vansinne som äventyrar också icke-judar runt om i världen"






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)