torsdag 25 december 2014

Abbas vill inte ha pengar, el, vatten från Israel om han inte vinner i Säkerhetsrådet.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189020#.VJmOYf83A

Abbas är helt förlorad för sinnevärlden, hans judehat förblindar honom totalt. Det syns också på kommentarerna till artikeln, som i princip tackar Abbas för att Israel ska slippa honom, slippa försvara honom från de infiltrerande Hamasmördarna, slippa ge pengar, el och vatten.

Abbas: Vi kommer inte längre stå i kontakt med Israel om FN:s bud misslyckas

Mahmud Abbas hotar med att om FN:s säkerhetsråds resolution som uppmanar till Israels tillbakadragande 2017 misslyckas kommer PA att skära alla band med Israel.


Först Publicerat: 2014/12/23, 05:32

Palestinska myndighetens ordförande Mahmoud Abbas varnade på tisdagen att hans administration skulle "inte längre hantera" frågan om  Israel om en säkerhetsrådsresolution som kräver ett israeliskt tillbakadragande från Judéen och Samarien misslyckas.

"Om det arabisk-palestinska initiativet överlämnat till säkerhetsrådet för att sätta stopp för den (israeliska) ockupationen inte passerar, kommer vi att tvingas att vidta nödvändiga politiska och rättsliga beslut," har Abbas sagt om nyheten till den algeriska APS byrå.

"Om det misslyckas, kommer vi inte längre att hantera den israeliska regeringen, som sedan kommer att tvingas att ta sitt ansvar som en ockupant", tillade han. [Ledsen att han glömt läsa San Remobeslutet, §242, Osloavtalet.]

PA:s utkast till resolution sätter en tidsfrist på 12 månader för att avsluta förhandlingarna om en slutlig fredsuppgörelse och slutet av 2017 som tidsramen för att slutföra ett israeliskt tillbakadragande.

En slutlig överenskommelse skulle bana väg för skapandet av en palestinsk arabisk stat med Jerusalem som delad huvudstad, enligt texten. [Och nästa Förintelse när Västbanken blivit som Gaza. Till EU:s och Löfvéns förtjusning.]

Spekulationerna har ökat sedan dödsfallet i december av en palestinsk tjänsteman under en konfrontation med israeliska säkerhetsstyrkor, att den palestinska myndigheten kan tillfälligt dra in samordningen av säkerhet med Israel på Västbanken om resolutionen inte går igenom.

Ziad Abu-Ein dog av en hjärtattack ögonblicket efter att han sågs vråla i ansiktet på israeliska soldater.

"Vi är fast beslutna att återfå de rättigheter som vårt folk har, däribland rätten att återvända (för flyktingar - d.v.s. göra Israel arabiskt) och frihet för alla palestinska fångar i israeliska fängelser," sade Abbas.

Abbas träffade algeriska presidenten Abdelaziz Bouteflika på måndagen under ett tre dagar officiellt besök.

AFP har bidragit till denna rapport.

Så vad är kvar att "förhandla" om? Ett ord med endast en betydelse i sammanhanget - att allt går som Abbas kräver  och Livni krävde aldrig något annat.





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)