lördag 9 augusti 2014

Vad skjuter Israel på om inte kvinnor och barn?

I nyheterna låter det som om Israel prickar varenda barn i Gaza, genom att blint tro på Hamas uppgifter, medan andra försöker uppskatta antalet dödade utgående från befolkningsstatistik etc. Konstigt nog visar blaskorna aldrig en skjuten terrorist men massor av barn. Så många finns det inte.

Minne efter förra Gazakriget - så småningom kröp Hamas fram med att berätta att de flesta Israel hade dödat var registrerade terrorister.

Här på bilden - som aldrig visas i våra media - kan du se vad Israel skjuter på. Nedanför tar jag en ett par år gammal karta över var Hizbollah har placerat sina vapen. Kartan är helt säkert mer exakt nu.

När du hittat bilden med Google, har du sett att överst till höger finns en rad där det står "sök med bild" och då får du upp ett antal ställen Google har hittat samma eller liknande bild.

Denna bild från länk.

IDF har visat ett antal liknande bilder från Gaza som pressen har undvikit som pesten - deras snyftstories får ju inte samma effekt om man ser var ett antal raketramper finns i närheten riktade mot civila i Israel.

Jag har en bild som visar Rafah, en raketramp med flera skolor och barnkrubbor runt om.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)