torsdag 28 augusti 2014

Och ingen vill ha Netanyahu kvar.

Netanyahu's Approval Rating Plummets Dramatically


Bibi har förlorat halva antalet röster han hade i början av kriget. Israel har ett säkerhetskabinett med 8 personer, hälften accepterade inte gåvan till Hamas http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=19697 att för sjuttielfte gången säga ja till elduppör, som varenda gång har brutits av Hamas. Sist i kabinettet ville hälften inte acceptera att ge Hamas hela kontrollen och att Israel genast ställer upp på vad Hamas gav order om. Bibi hittade ett kryphål att han inte är tvingad att lyssna på rådgivarna i kabinettet så han sket helt enkelt i vad de ansåg, stoppade omröstningen.

Många nog talar om att  nästa val bör komma snarast möjligt.

Iran lovordar Hamas' seger, Qatar lovar mer pengar för terror. Bildt lovar mer pengar - som de alltid fått via Abbas. Rätt förvånande att SD är det ENDA parti som inte vill de palestinska terroristerna pengar till vapen!  Minns att PLO också var terroristdefinierat före Osloavtalet som Peres tyckte var så bra eftersom det var hans uppfinning, trots att Israel inte vunnit ett skvatt på det men förlorat mycket genom att försöka hålla sina löften.

Israel har börjat skyffla cement till Gaza
Ingen som helst kontroll, teoretiskt till UNRWA som gav tillbaka hamasraketer som hittades i Gazaskolor, som hade Hamaschefer för hantering av all importerad cement, till tunnlar etc.

Och nu nya raketer från Gaza. http://www.jewsnews.co.il/2014/08/13/major-news-out-of-israel-another-cowardly-israeli-cease-fire-blows-up-in-our-face-literally-rockets-on-israel-again/




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)