fredag 1 augusti 2014

Bildt följer Erdogan, inte FN.

Bildt har spritt ord http://www.dn.se/debatt/varje-losning-maste-utga-fran-att-blockaden-havs/ , och Palestinagrupperna regeringsbetalda talesman har försökt förstärka lögnerna http://www.dn.se/debatt/bildts-fredsforslag-ar-en-omvandelse-under-galgen/ .

Erdogan blev rasande när FN förklarade att Israels blockad av Gaza följer internationella lagar. Bildt följer helt Erdogans åsikt.

Bildts två första tankar är förstås totalt motstridiga. Hamas ska få importera allting inklusive vapen - avsikten av blockaden - men Israel ska kunna försvara sig mot vapnen. Vår utrikesministers förvirrade åsikter eller ska han sälja skydd och vapen till båda sidorna?

Läs hans förvirrade artikel och småflabba. Den erkända terroristgruppen MÅSTE vara en del av den palestinska regeringen. Hamas är påtagligt försvagad men Israel "kan inte" eliminera terroristgänget just utanför deras gräns, och varför skulle det inte gå? Varför vill Bildt behålla terrorister mot judarna? Vi vet sedan länge Bildts åsikter om judarna. "Medveten förstörelse i Gaza", d.v.s. han säger att judarna medvetet förstör för människorna i Gaza. Bildt säger öppet att där att det är det enda som hände, att judarna förstör vad de kan för araberna, utan anledning, en anledning till och med FN accepterade. Mycket klarare kan hans åsikter inte uttryckas.

Jag håller med om att Israel måste börja tänka och AVSLUTA kriget som USA försöker förbjuda, för att en attack inte ska komma igen om 2 år. Bild har påtagligt inte läst Hamas Charter, som du kan hitta på många ställen som länk1 länk2 länk3, länk4, länk5

Abbas Konstitution är liknande, komprimerat i två meningar:


  • Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen
  • Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.


Vet Bildt det är han väldigt tyst om det. Galne Gunnar har förvisso rätt att Hamas valdes av palestinaaraberna, så de valde att få det som de har det i Gaza, inget de tvingades till. Innan kunde de handla och arbeta i Israel, de valde själva bort den möjligheten. "Demokratiska val" är en helig ko och omöjlig när folk knappt kan läsa utan följer vad deras imam eller stamhövding säger. Ändå är palestinaaraberna tämligen läskunniga till skillnad mot t.ex. egyptierna. Men - varför finns i stort sett bara två stora partier baserade på två terroristorganisationer? Varför inget parti om inriktar sig på att folket ska öka sin välfärd? Om alla donatorer hade krävt det av en grupp de gav alla donationer till hade det kunnat hända nåt - men Bildt är totalt inkapabel att tänka självständigt om inte Ashlet sagt till honom. Och hon med en fil.kand. i sociologi som enda utbildning - tja----







Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)