fredag 15 augusti 2014

Bildt stöder palestinaarabiska terrorister med 700 miljoner kronor årligen men har inte lust att stoppa folkmordet i Irak.

Bildts riktade stöd till palestinaarabiska judehatare är 700 miljoner kronor årligen. Som det står - Bildt vägrar stödja Kurderna (även SvD) och tycker det är olagligt men om Israel är fienden är det ok att ösa pengar över palestinaaraberna decennium efter decennium (med resultatet att de inte behöver börja jobba), för att, som det står, betala för att de ska bli "demokratiska" - konstigt att de inte har kommit ett dugg närmare en stat eller demokrati trots dessa enorma summor. Folkmord i Irak är inte så viktigt. Abbas har öppet erkänt att en massa av donationerna går direkt till Hamas så de kan köpa mer svindyra vapen.

Sverige stjäl också stora summor av våra skattepengar och ger till israelhatande NGOs. Förutom pengarna direkt till Abbas och Hamas kan du se på denna länken om vad Sverige ger till diverse hatorganisationer.

Palestinerna i dagens mening skapades av KGB mitt på 60-talet som propagandamedel åt Arafat. Kurderna har funnits mer än 4000 år,  men är inte lika viktiga för Sverige. De lovades många gånger att bli mer självständiga men sen glömdes de bort. Dagens palestinaaraber som inte existerar som grupp - där finns många redogörelser hur de kom till Det Heliga Landet, som Bildt är helt ointresserad av. Se vilka människor som bodde där 1695 på denna länken och hur England drog in de andra.

Man nästan misstänker att Bildt aldrig någonsin studerat Statskunskap utan bara famlar i blindo. Har någon i regeringen gjort det?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)