måndag 18 augusti 2014

ISIS lär från Hamas.

Det har visat sig (länk) att ISIS har börjat göra som Hamas och Hizbollah, gömma vapen bland civila.

Jag är säker på att de lär sig vad som behövs - palestinaaraberna snor sej i Kairo och försöker pilla bort det ena av de Egyptiska fredsvillkoren efter det andra för att kunna visa att de "vann över Israel". Och många i Israel undrar om Netanyahu kommer att vara vansinnig nog att acceptera för att få slut på kriget under några månader, i stället för att vinna det.

Hamas har just sagt att de inte har den minsta lust att förlänga vapenvilan, så bara vänta på den första raketen mot civila i Israel och den första dödade mänskliga skölden bland dem, så får media vad de vill igen av bilder, som de hellre tar in än presenterar fakta.

Abbas och Hamas försöker återuppliva stämningen mot Israel i ICC tämligen väl medvetna om risken att de själva och alla deras krigsbrott åker dit. Ingen vet vad som skulle hända med alla Israelhatare med åsikter utan kunskaper. PLO:s talesman i UNHRC har själv förklarat att det är araberna, inte Israel, som begår krigsbrott TGS men tänk så snabbt det har tystats ner, också i svenska media, som inte antytt det.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)