lördag 24 september 2011

Familjen Clinton tror Netanyahu kan trolla.

I dtta fallet är det maken som skyller Netanyahu för att Abbas vägrade komma till förhandlingar trots att frun berättade hur duktig Netanyahu var när han utlyste 10 månader utan husbyggen, till folks, byggföretags och bankers förtvivlan, eftersom det helt störde deras planer - och Netanyahu hade ingalunda frågat de som drabbades även om han tvingats betala viss kompensation för hans intrång på deras rättigheter. Han skyller Netanyahu för att han inte vill bryta Osloavtalet där det avtalades att area C i Judéen/Samarien kontrolleras av Israel fram till förhandlat fredsavtal. Han skyller Netanyahu på att han inte accepterar stilleståndslinjer från 1948 förklarade oförsvarbara i Säkerhetsrådet, §242 - som politisk gräns, en gräns som hade inneburit att Judéen/Samarien blev ett nytt Gaza - se bilderna här - och en förberedelse för nästa Förintelse. Tala om trolleri.
DN står påtagligt helt på Clintons sida.
Herr Clinton ger katten i att Abbas inte hållit ett enda löfte från Osloavtalet, bl.a. stopp på terror och hatpropaganda i media inkl. skolböcker, och trots det har Abbas kontroll över area A och B och där är byggboom (se här och här) - utan kritik från rn enda av familjen Clinton. DN fortplantar utan vidare sådana fantasier utan kommentarer. Direkt brott mot Pressens Etiska Regler.
Att Farbror Clinton sedan anklagar Israel för att ta emot alla judar - tänk om det fanns ett muslimskt land som tog emot alla muslimer, då hade de sannerligen inte klagat och inte fruns chef heller! Men nu råkar det gälla judar.
Invandringen skylls för det faktum att vänstern i Israel har blivit mikroskopiskt liten pga dess uppförande, där de tänker mer på araber än judar. IDF, Israels Försvar, styrs helt av vänstertänkande, och det senaste är att de beordrat alla soldater i Judéen/Samarien att det är viktigare att inte skada araber än att försvara judar.......
Arabiska Knessetledamöter reser till New York för att - stödja palestinerna mot Israel. Frågan är hur långt Israels tålamod sträcker sej när det gäller arabiska femtekolonnare i Israel. Samma arab stod hela tiden vid Arafats sida emot Israel. Med mastig lön från den israeliska staten. Och folk talar om apartheid i Israel........
Och under tiden tar araberna alla chanser att kasta sten på alla judar, helt utan att svenska media märker någonting.
Nä, vill du ha nyheter från Mellanöstern på svenska, läs denna bloggen. Jag gör vad jag hinner.

......

1 kommentar :

  1. Var läser du att Clinton anklagar Israel för att ta emot alla judar? Jag hittar bara att han konstaterar detta.

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)