fredag 16 september 2011

EU försöker desperat rädda Abbas ansikte bakom hans sladdriga trut.

Blair och hon, den vansinnigt fula baronessan Catherine Ashton, försöker snacka vett med Abbas. Se
http://www.jpost.com/VideoArticles/Video/Article.aspx?id=238145
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4123042,00.html
 De försöker på alla sätt muta honom eftersom han är helt oförmögen att se sitt eget - och palestiniernas - bästa. De försöker hitta "formler" för att rädda hans ansikte om än inte hans jobb - han har inte haft nåt jobb sen hans position som ledare för PA tog slut i januari 2009 - vilket inte stoppat Bildt från att hålla honom fet och glad.
De försöker hitta saker för Abbas att skriva på visitkortet, utan att få någon som helst mer makt, och inte tillträde till ICC, International Criminal Court, där inte Israel eller USA är med. Hade han fått det hade han använt ett oändligt antal av de miljarder han fått från Bildt för att stämma varenda israelisk soldat som någonsin eliminerat en muslimsk terrorist.
Visitkortet börjar bli rätt långt, doktor i att förneka Förintelsen - där han väl lärde sej tricks eftersom han försöker också skriva om Mellanösterns historia. Han är erkänd ärketerrorist, ledare för Fatah. [videolänk]

Ja, så är han "moderat" inte att förglömma.............
 Vad man undrar om dessa hundra stater som förväntas "erkänna palestina" - en stat utan gräns, utan land och utan ekonomi - har de den minsta aning om vad de gör? Alternativen:
  • Nej
  • De drivs av ren antisemitism
 De gör det definitivt inte av omtanke om palestinierna, tvärtom. Se nedan.

Från bloggar: Rabnor, Pophöger
Som talar om att Abbas-gänget är totalt ointresserat av alla "palestinier" som bor utanför area A och B i Judéen/Samarien.  Man hänvisar till Elderofziyon som hänvisar till den libanesiska dagstidningen Daily Star:
Torsdag 15 september, 2011
Palestinsk-arabiska "flyktingar" kommer inte att få bli medborgare i "Palestina" - även om de bor där!
Trodde du att 63 år av arabiskt utnyttjande av "flyktingar" som politiska brickor skulle sluta om det fanns en palestinsk arabisk stat?
Om du vill veta djupet av cynism i det palestinska arabiska ledarskapet mot sitt folk, måste du läsa denna artikel i The Daily Star Libanon:
Palestinska flyktingar kommer inte att bli medborgare i en ny palestinsk stat, enligt Palestinas ambassadör i Libanon.
Bakom ett skrivbord som toppas av en miniatyrmodell av Palestinas inbillade blå FN-stol, talade ambassadör Abdullah Abdullah till The Daily Star onsdag om Palestina kommande bud på att bli FN-självständig stat.
Ambassadören säger entydigt att palestinska flyktingar inte skulle bli medborgare i den sökta FN-erkända palestinsk staten, en fråga som har diskuterats mycket. "De är palestinier, det är deras identitet", säger han. "Men ... de är inte automatiskt medborgare."
Detta skulle inte bara gälla för flyktingar i länder som Libanon, Egypten, Syrien och Jordanien eller de andra 132 länder där Abdullah säger att palestinier bor. Abdullah sade att "även palestinska flyktingar som lever i [flyktingläger] inuti [palestinskt] område är fortfarande flyktingar. De kommer inte att betraktas som medborgare. "
Låt oss läsa det igen, ska vi?
"Även palestinska flyktingar som lever [i flyktingläger] inuti [den palestinska] staten, är fortfarande flyktingar. De kommer inte att betraktas som medborgare."
Människor som bor i läger i sin egen stat skulle vara spärrade av sina egna ledare från att bli medborgare i just den staten!
Varför? Jo, för de palestinska arabiska ledarna, är "flyktingarna" inte en förtryckt grupp som måste hjälpas. De är mänskliga vapen i ett aldrig avslutande krig mot Israel. Att ge dem medborgarskap skulle ta bort deras status som vapen.
Den viktigaste frågan för de palestinska arabiska ledarna är inte att avsluta lidandet för deras folk, eller att uppnå självständighet. Det är att förstöra Israel, med hjälp av en icke-existerande "rätt att återvända." Ingenting kunde vara mer uppenbart - men de flesta i världen vägrar att tro att Mahmoud Abbas och hans kumpaner är så obeskrivligt grymma och känslokalla inför sitt eget folk.
Abdullah sade att den nya palestinska staten skulle "absolut inte" ge ut palestinska pass till flyktingar. [Men Abbas har bett om, och fått ett jordanskt pass för säkerhets skull......]
Varken denna definitionsmässiga ställningen eller FN:s statsbildning, säger Abdullah, skulle påverka  flyktingarnas eventuella återvändande till Palestina. "Hur frågan om rätten att återvända kommer att lösas vet jag inte, det är för tidigt [att säga], men det är en helig rättighet som måste hanteras och lösas  så att alla kan acceptera den." Han säger att statsbildning "aldrig kommer att påverka rätten att återvända för palestinska flyktingar."
Rätten att återvända som Abdullah säger att förhandlingarna handlar om, skulle inte bara gälla för de palestinier vars ursprung är inom 1967 års gränser för staten, tillägger han. "Staten utgörs av 1967 års "gränser", men flyktingarna är inte bara från innanför 1967 års gränser. Flyktingarna kommer från hela "Palestina". När vi har en stat accepterad som medlem av FN, är detta inte slutet på konflikten. Detta är inte en lösning på konflikten. Detta är bara ett nytt ramverk som kommer att förändra spelets regler. "
Och göra det lättare för palestinska araber att uppnå sina verkliga mål - slutet på den judiska staten.
I 63 år har tre generationer av palestinska araber fått höra att de måste återvända till en icke-existerande stat de fått höra att deras förfäder kom ifrån, och inget annat är acceptabelt. Och ett potentiellt upprättande av en palestinsk arabisk stat skulle ironiskt nog gör deras önskemål att bli medborgare ännu mer avlägset.
Om det är ett palestinskt arabiskt uppror, bör det vara mot deras ledare som gärna berättar för sin egen befolkning att de ska stanna i helvetet - och vara glada över det.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/abbas-star-fast-om-fn-medlemskap_6470474.svd
http://www.skanskan.se/article/20110915/TTUTRIKES/309159983/0/-/abbas-staringr-fast-om-fn-medlemskap

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)