fredag 23 september 2011

Det krävs av en stat i FN att den är fredlig. Här ett av många exempel: araber kastar sten på israelisk bil och 20 månaders baby skadas i ansiktet.

Här ser du vad som svenska tidningar och speciellt DN skenheligt förklarar som "fredliga araber som försöker försvara sig mot fruktansvärda judiska bosättare" eller alternativt glädjeskutt inför att ledarna totalt gör bort sej i FN.
Detta försöker alltså svenska media med gemensamma ansträngningar förhindra att svenskar får veta, för att inte störa glorian över muslimska "frihetskämpar" huh. Det är ren nyhetsförfalskning och censur.
Som du kanske inte har sett har jag lagt ett antal händelser här i bloggen nyligen, som visar på hur barbariskt palestinierna uppträder, vilket alltså våra massmedia gör allt för att dölja. Läs rubrikerna på de senaste artiklarna i spalten till höger och klicka på Innehållsförteckningen överst i menyn för att se lite fler.
Araber kastar sten på 20 månader gammalt barn
[videolänk]

Araber kastade sten på en israelisk bil i Samarien, skadade liten flicka i ansiktet.
Genom Gil Ronen
Först publicerad: 2011/09/21, 19:58
Araberna kastade stenar på onsdagen mot en israelisk bil mellan Migdalim och Tapuachkorsningen i Samarien. En 20 månader gammal flicka skadades i ansiktet.
Flickan fick behandling av en sjukvårdare från Samarien Regional Authority och evakuerades till ett sjukhus. Myndighetens Chef Gershon Mesika sade: "Dessa `fredliga män´ från Abbas män ger ännu ett bevis för de som fortfarande behöver det, att vi står inför ett avskum till terrorister som försöker mörda barn."
.. "De har en olivkvist i munnen och mordvapen i sina händer och världen vill ge dessa en stat för att kunna fortsätta sin verksamhet. Det enda är för vår regering är att utrota dessa barbariska terrorister "

En israelisk medborgare skadades lätt från stenar som slungades av araber när han körde nära Halhoul. Tre araber greps i onsdags eftermiddag i konfrontationer med säkerhetsstyrkor nära Kalandiya checkpoint. Tidigare kastade de sten på IDF-styrkor och brände däck.
Flera dussin araber kastade sten på gränspoliser nära Har Adar, inte långt från Jerusalem. Ingen kom till skada. Poliserna skingrade upprorsmakarna.

......

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)