tisdag 20 januari 2015

Varför hatar DN oss? Danska Pegida nergjord och förljugen.

DN hatar oss riktiga svenskar, enkelt definierat som de som INTE vill ha några tecken på Sharia i Sverige.

Jämför DNs och Jyllandspostens beskrivningar av samma sak. DN får tendentiöst ihop 200 demonstranter och 300 motdemonstranter, Jyllandsposten säger 300 demonstranter och anstränger sej inte för att räkna Shariaälskarna. Mycket påtaglig vinkling i pro-terroristriktning.

Är DN så livrädda att de måste vara politiskt korrekta och inte faktamässigt korrekta? Eller är arabiska pengar inblandade, som det ofta är? Eller gillar de ljudet?

Minns när jag var i Bandung, mitt i Java, för att träffa några kompisar. Jag placerades i ett studentrum av dem. När man tidigt på morgonen hörde det första tjutet från närmsta moské tog det inte många sekunder innan nästa tjut hördes. Och nästa och nästa, som ett långt eko av vrål. DN:s dröm.

Visst, Hollande sa att terrorn inte "var islam" men inte vad det var. Tydligen läser han inte tidningarna eller glor på TV.

De svenska blaskorna skulle inte få för sej att berätta att mer än 70% av fransmännen och 61% av tyskarna inte anser islam är kompatibelt med demokrati.

Men även om EU vet precis hur de ska göra för att rädda EU från islamisation, att bli som Syrien, som också är en folkblandning, bryr de sig inte, det är inte PK. De väntar tills det är mycket för sent.

"Pegida ska satsa på dialog" får vi veta. Ja, det försökte Ilmar Reepalu också i Malmö..... Med terrorister? Med islam som Hollande försäkrar oss inte har ett dugg med islam att göra. De är  inte våldsbenägna som varje syrier och irakier vet. Vet du att 11 miljoner muslimer mördats av muslimer sedan 1948? Men nä, det är inte islam, ingen har sagt vad det beror på, måste vara något virus. Detta är förstås inte muslimer utan fransmän som förstör den huvudstad de har byggt upp, [videolänk]


Sverige har nästan unikt förbjudit åsiktsfrihet och kommentarer under artiklarna. Även palestinska tidningar som http://www.maannews.net/eng/ tillåter ofta det. De är alltså mer demokratiska än de svenska. Men sen ar de fått miljoners miljarder för att demokratisera pressen. Nä, svenska tidningar får nästan lika mycket för att vara Politiskt Korrekta.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)