måndag 5 januari 2015

Israel bygger 100.000 nya lägenheter.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189494#.VKm8ziuG--E

Armébaser i centrum av Israel, liksom militärindustri håller på att flytta till Negev, som är mer än halva Israels yta och i stort sett tomt på bebyggelse. Under Israels existens har allt vuxit upp i centrala Israel, många flygbaser etc. som låg i utkanten av städer, har plötsligt hamnat mitt i.

Negevs kameler med sina beduiner kommer väl att bli Israels renar vilket tyvärr är oundvikligt speciellt för ett land med liten yta. Mat produceras numera i bedrövliga fabriker med framtiden med fabriker för konstgjort protein. Men den glada tanken att det bästa sättet är att odla insekter. Mycket protein, lite fett, billigt att odla.

Vågar vi säga att det också är ett inlägg i valdebatten där the lefties har som en huvudpunkt att bygga fler bostäder i stället för att försvara sig. Sjävklart har vi också säkerhetsaspekten, eftersom Obama vägrar stoppa Irans kärnvapenproduktion är det bättre om militärfälten är långt från civilbefolkningen. Hela världens stormakter har totalt misslyckats med att vänligen be Iran sluta att producera kärnvapen, och snart återstår att Israel gör det mindre vänligt. Tänk själv att Israels senaste spionsatellit,Ofek-10, ser föremål mindre än en halvmeter stora på markytan och de håller många hemligheter för sej, speciellt efter att Obama visat sig totalt opålitlig.

Obama har avsevärt ökat risken för Israels befolkning. Googla på Obama reveals Israels military secrets så kan du börja läsa.

Israel gör alltså precis tvärtom Hamas som flyttar sina krigare så nära sina kvinnor och barn som möjligt.

Flyttkkostnaderna på ca 40 biljoner kronor under det närmsta årtiondet, ger flera fördelar. Baserna kan expandera och byggas där de kan expandera, vilket vill lär behövas inför EU:s och Irans attacker. Obama har påbörjat sina attacker, men republikanerna har börjat stoppa kräket nu.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)