söndag 18 januari 2015

Om en per tusen av EU:s 50 miljoner muslimer blir jihadist.er....

Det är vad EU:s stater har lyckats åstadkomma. Charles Martel lyckades stoppa muslimerna i slaget vid Poitiers år 732, och de stoppades vid Slaget om Wien. Nu vägrar de fullständigt indoktrinerade politikerna göra ett dugg eller ens inse faran eftersom Europa avkristnats och tycker att vi likväl kan bli som Syrien och Irak.

Frankrike, Sverige (där vi sett program på TV som visar förfallet hos muslimska skolor utan att något har ändrats, undervisande umamer direkt från det mörkaste Mellanöstern får gärna undervisa) och andra länder här låter gärna de muslimska barnen undervisas i Sharia i moskéerna och muslimska skolor.

Artikeln jag just låser är

Changing the Rules of the Democracy Game in Europe


Om dessa regler inte ändras NU är Europa förlorat. Att skaffa maskingevär är trivialt för terrorister, omöjligt för de som verkligen behöver skydd. Judar diskuterar om de ska be om vapenlicens som i Belgien.

Om dessa 50.000 jihadsugna Europeiska muslimer får lust att göra en samlad och välplanerad attack i London, Paris eller Stockholm är det trivialt. De vet ju från alla massmedia hur älskade de är. 

Hur många är välintegrerade? Väldigt få, speciellt i de muslimska ghettona i Sverige och Frankrike, där du bara hör arabiska talas och fundamentalister har makt över alla de andra. Alla politiker tänker bara på hur de ska kunna plocka fler muslimska röster. De mer tankfulla partierna (som SD i Sverige) försöker inte så det blir fler över till de andra.  Vi vet av erfarenhet att väldigt integrerade musimer plötsligt kan börja slå ihjäl sina döttrar eller slänga ner dem från balkongerna - och polisen vill inte röra i det. "Det är ju deras kultur".........

Många muslimer är mentalt fortfarande i sina Sharia-kontrollerade hemländer och de som kan reser dit regelbundet. De behöver inte ens lära sig något språk förutom arabiska, som i Sverige.

Vi har folk som Cecilia Malmström som vill dra hit än fler illiterata illegala muslimer . Hon är alltså personligen ansvarig för alla muslimer som har lyssnat på alla hennes fagra löften och drunknat i Medelhavet. Hona vill eliminera västerlandets judeokristna grund so har gjort att vi hellre lever i EU än i Syrien. Hon tror att varen som landar här automagiskt får samma bakgrund.

Detta är var hon och många EU-politiker vill ha [video]


Kyrkor får inte ringa, affärer får inte sälja vad de brukar, Oslos och Stockholms våldtäkter ligger i topp i världen. Tack Cecilia.

EU försöker stoppa Grekland  att bygga stängsel mot Shariafolket. Jämför med Israel där inte en enda flykting har drunknat på väg dit på länge. Det stora antal flyktingar som blev av med lite organ när de korsade Sinari har upphört. Se
http://edition.cnn.com/2011/11/02/world/meast/egypt-refugees/index.html

http://edition.cnn.com/2011/11/03/world/meast/pleitgen-sinai-organ-smugglers/

Okänt för Aftonbladet.

Vi ser Merkel som, liksom England och Frankrike omking 2010 talade om det totalt misslyckade multikulti-problemet har nu påtagligt flippat totalt och är rasande att folkmassor nu har börjat demonstrera mot muslim"kulturen" trots att 61% av tyskarna är emot floden av muslimer - något ingen svensk tidning nämnt.

Visst finns det "goda" muslimer som är lika bekymrade över muslisk terror som vi andra, men de märks inte, de protesterar inte, de, som de europeiska ledarna, är helt undertryckta fundamentalistiska muslimer och vet inte heller vad de kan göra eftersom våra politiska ledare tillåter enorma horder med fundamentalister att få fotfäste.

Det kan inte fortsätta utan att det går åt skogen, tack vare politikerna. Som i Sverige där alla partier gick samman för att tränga ut det tredje partiet, det enda som vågar  se faran. Och samtidigt förvandla Sverige till ett icke-demokratiskt land.

Varje land som inte inser faran och gör något kommer självklart att försvinna snart nog. Se artikeln jag nämnde i början för nödvändiga åtgärder



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)