lördag 10 januari 2015

"Hamas och Hizbollah fördömer Parisattack"

SvD och DN försöker desperat berätta att två välkända terrororganisationer är så snälla sååååå och fördömer aktionen mot Charlie Hebdo. Hamas fördömer INTE den följande attacken på en judisk supermarket.

Här en video när Hamasanhängare attackerar en synagoga i Paris. Hamas talar bara när de kan få medkänsla för sin vänlighet......
Videolänk



Du hittar mycket om du går till YouTube ock söker på Paris muslims.

Obama vägrar kalla det 'islamsk terrorism' förstås. Som du ser på den länken, som också har en video där en fanatisk imam skriker vad han anser.

Varför försöker svenska media pressa på oss lögner som passar för deras agenda? För att kunna fortsätta importera illiterata illegala muslimer där deras bakgrund kontrolleras ytterst dåligt. Man tror på vad de säger.....    Sen är steget till att bli riksdagsman inte så stort.

Varför fortsätter regeringen att dra in illegala illiterata muslimer? Trots alla lögner är grunden att europeiska kvinnor vägrar göra barn nog för att uppehålla befolkningen, vi blir allt gamlare och allt färre som kan betala våra pensioner. Men i stället för att göra som Turkiet och Indien - uppmuntra barnafödande och höja statusen för den aktiviteten - gör de EU till en växande dypöl av de muslimer som varit sämst på att klara sig hemma. Sånt man förstås inte får säga och som gör alla kvinnliga direktörer och professorer rasande. Ovanpå det får alla kvinnor döda sina barn om de inte uppnått viss godtycklig ålder. Före kristendomen satte de samma barn ut i skogen bland björnar och blåbär, vad är skillnaden?

Efter denna artikel kommer en artikel om alla mordorgier som muslimer har ägnat sig åt på kristna.

Frankrike har drabbats värst eftersom muslimer från deras tidigare nordafrikanska kolonier har haft det lättare att komma till Frankrike i stället för att förbättra livet i deras egna länder, en båt över Medelhavet. De har kommit längst på att visa hur omöjligt det är med multikulti, när man drar in enstaka stora grupper med låg utbildning och helt annan kultur och religion. Små icke-muslimska grupper uppträder på ett helt annat sätt, minns de vietnamesiska båtflyktingarna som knappt märktes. De smälte in trots att de kom från längre bort och sprang knappast på gatorna för att vråla att Allahu är bättre. De jobbade hårt i stället.

Västerlandet har uppstått ur kristendomen som uppstod ur judendomen. Västerlandet har inga viktiga spår av äldre religioner, varken asatro, romerska eller grekiska gudar är särskilt prominenta. Kristet hat är mycket för att de inte hittade något bättre än judendomen att basera deras tro och moral på. Redan de gamla kyrkofäderna körde hårt med antisemitism, sen gick hatet via Luther vidare. Koranen har visserligen hämtat mycket från judendomen men slängt in en förfärlig massa ökenfilosofi som man får runt brasan på kamelskit i öknen.

Bibeln innehåller verser för barskare tider men inte som Koranen där några tankar är:


  • "Döda de otrogna var du hittar dem." Koranen 2:191
  • "Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap." Koranen 9:123
  • "När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem." Koranen 09:05
  • "Någon annan religion än islam är inte acceptabel." Koranen 3:85
  • "Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem." ... Koranen 9:30
  • "Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam" Koranen 05:33
  • "Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar." Koranen 22:19
  • "De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem." Koranen 8:65
  • "Muslimer får inte ta de otrogna som vänner." Koranen 03:28
  • "Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen." Koranen 08:12
  • "Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna." Koranen 8:60


Det är alltså islam, inte islamism. Inte ens den visaste imam har förklarat meningarna ogiltiga eller inte tillämpliga. De står ju i Koranen, som skrevs ca 200 år efter Muhammeds död, ungefär som om du skulle sätta dej ner och skriva en trovärdig bok om Karl XII med hörsägen som enda källa. Jämför med vad Sisi nyligen sa.

http://thegolanispy.com/2015/01/10/sisi-besoker-koptisk-kyrka-som-forsta-egyptiska-president-utmanar-imamerna/

http://thegolanispy.com/2015/01/08/sisi-till-imamer-16-muslimer-antagoniserar-hela-varlden/

Att verkligen tro på vad en rå terrorgrupp säger, tja, det är väl mediernas privilegium. Förhoppningsvis lurar de inte alltför många med internet tillgängligt för alla. Som du ser på de svenska artiklarna tar de allt vad Hamas ser rakt av. När Israel säger något följs det ofelbart av saker som "de påstår", inom citationstecken, för att uttrycka tvekan, och liknande påhäng för att uttrycka att de inte är lika pålitliga som Hamas och Hizbollah.

Och Fatah är inte bättre. Gå till t.ex. länk. Du vet väl hur man söker efter ett ord på en webbsida, med CTRL-F och sedan ordet. Olika browsers visar olika, i Chrome ser man också antalet träffar på sidan. Om du är på den sidan och skriver "CTRL-F Hamas" får du uppe i högerhörnan antalet träffar, för just denna sökning 130, dvs mordattacker som Hamas har tagit på sej. Ett "CTRL-F  Fatah" ger 115 hits, alltså de har tagit på sig lika många terrorattacker. I praktiken är de inte ett dugg sämre terrorister än Hamas, men ShimonPeres kärlek till Arafat har i decennier gjort att de kommit lättare undan. Siffrorna inga absolutvärden, ibland kan ordet stå två gånger, men ger en bra antydan.

Medan man fick säga så:

Sarkozy declares multiculturalism "a failure"


Där finns mycket mer att säja innan svenska bloggar tvingas att flytta utanför EU.











Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)