torsdag 8 januari 2015

Arab knivhugger religiös jude i Jerusalem. Merkel har problem.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189698

Hur ska man uppfatta det när en muslim hugger en person med skruvmejsel i vad som de anser vara en helig stad? Är det för eller emot deras religion?

Det är liksom frågan för alla muslimska mördare världen över.

Att demonstrativt knivhugga en religiös student på väg till den heligaste platsen för judar i denna världen borde ha nämnts i världspressen och om det var en jude som högg in på en muslim hade det nämnts till och med i svenska media.

Araben sprang för livet men hittas nog snart. Abbas regim hade nyligen uppmanat till sådana attacker, se video och länkar på originalartikeln.

Du kan lära dej tekniken. En populär video på det palArabiska sociala nätet (ska vi tro att Löfvén har beundrat den? Så nu sänder han mer av våra skattepengar.) nu heter "Hur man knivhugger en jude", läs mer här.

Du kan alltid testa att googla på west bank stabbing och börja läsa. Du kan alltid kolla hur många araber och hur många judar som har knivhuggits, proportionerna avviker dramatiskt från vad som rapporterats i svenska media.

Merkel är sur att 61% av icke-muslimska tyskar ser islam som ett hot. Har du inte sett det i andra svenska media har du sett det här....
Också t.ex. länk, länk.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)