söndag 18 januari 2015

"Regimen tystade tungt fackförbund"

DN klämde i med den artikeln.  Dagens svenska obildade Marxistregering, där alla utvalts pga sitt Israelhat, skriver om alla miljarder de ger till palAraberna i stället för till Sveriges pensionärer:

Det ökade biståndet innebär ett stöd till alla moderata och icke våldsbejakande krafter i Palestina som arbetar för demokrati, mänskliga rättigheter och jämställhet, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).
Undrar vad killen heter som uppfyller de kraven.


Det är motiveringen till dessa enorma summor. de har aldrig någonsin hört talas om att man måste använda morot och piska samtidigt, när man ser att de har förätit sej på morötter och helt skiter i motiveringen till pengafloden. Eller vad har vår regering emot fackföreningar?

Polisstaten som Abbas regim är, har inte blivit ett dugg bättre för mäniskorna trots de enorma summor de får från i huvudsak västvärlden. Arabstaterma vet att det
är ett stort skämt och bedrägeri och att västpressen rapporterar när de lovar några hundra miljoner men inte rapporterar när inga pengar kommer.

Se på diagrammet till vänster hur mycket Abbas och PA får utan att göra ett dyft och aldrig uppfyller några löften, klicka gärna på bilden. De har el- och vattenräkningar att betala till Israel för biljoner dollars, de har donerats pengar till det men pengarna har bara försvunnit i stora fickor. Givarna klagar ju inte, Sverige klagar inte, EU kräver inte ens någon låtsasredovisning som de kräver av ALLA andra mottagare av gåvor. Det enda som skiljer palAraberna är att de attackerar Israel.

Konstigt att inga svenskar i Israel säger att de är svenskar längre, speciellt efter Wallströms intelligensbefriade utbrott samtidigt som hon klagar på att Israel reagerar när Sverige bryter mot alla avtal som Osloavtalet, och andra avtal och lagar.

Tror den svenska regeringen att landet kan fortsätta hur länge som helst som EU:s pariahstat och plocka upp alla muslimer som inte klarar sig i sina hemländer?







Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)