söndag 12 maj 2013

Palestinaaraberna inkl. de i Israel, startar sitt årliga sommarnöje - mordbrand.

Länk

Med ankomsten av varmt väder i Israel har mordbrand - Israels förstörelse av skogar producerade av terrorister - återigen skjutit upp sitt fula huvud.

Av David Lev
Först Publicerat: 2013/05/07, 22:29


Under förra veckans värmebölja upptäcktes dussintals buskbränder och skogsbränder. Det var endast tack vare hårt arbete av brandmännen som dessa inte förstörde stora delar av flera skogar. [Israel är det enda land i världen som har fler skogar nu än för 50 år sedan - som araberna förstås vill förstöra. De vinner inget på det, vill bara förstöra.]

Shuki Gilon, ordförande i "Land Guards" (Mishmar Admati) organisation, berättade i en intervju att hans grupp arbetade med polisen, bönder, ranchägare, och skogsRangers för att förhindra sådana bränder. "Tanken är att alla ska arbeta tillsammans för att minska incidenter av mordbrand. Vi använder teknik, naturvetenskap, och andra metoder för att utveckla kreativa lösningar som kommer att omintetgöra dessa mordbrandsincidenter. "

Gilon sade att gruppen hade hindrat många mordbränder av araber. "Vi arbetar oftast i nedre Galileen, norra och södra Negev, och Lakisregionen norr om Negev," sade Gilon. Dessa områden har drabbats av orimliga mängder mordbrandsincidenter i det förflutna.

"Vi har erfarna säkerhetsmän och topptjänstemän i parker och naturmyndigheter som arbetar med oss," sade Gilon. "Som en del av vår utrustning använder vi värmekameror och särskild utrustning för identifiering. Vi satsar en hel del energi på att synkronisera våra handlingar med polisen," tillade han. "Vi lämnade nyligen dem information om fyra bränder - alla detaljer, inklusive vem som startat dem, när och varför."

Såvitt Gilon är berörd, är dessa bränder terrordåd. "I vilket annat land anses mordbrand vara terror. Även här börjar människor förstå att en  mordbrand är en handling mot Israel och sionismen, "tillade han.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)