tisdag 21 maj 2013

Hur har 150 miljoner européer kommit att hata Israel?

http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/13313#.UZhPFLVSWCY 

Giulio Meotti
Publicerad: Fredag, 17 maj, 2013 08:44

George Orwell,beskrev i "1984", "Tvåminutershatet". Det inträffar nu - mot judar.

"Den judiska religionen är under attack i Europa", förklarade vid konferensen för europeiska rabbiner president Pinchas Goldschmidt. Många opinionsundersökningar (t.ex. undersökning på uppdrag av den tyska socialdemokratiska Friedrich Ebert-stiftelsen) förde fram ett ikoniskt nummer för mäta katastrofen: 150 miljoner européer har en delegitimerande och demoniserande syn på staten Israel och dess medborgare.

För en stor del av Europa är städer, skyskrapor, sjukhus, biografer och skolor på denna lilla flisa av mark som heter "Israel" bara fastigheter som kommer att återställas till islam när denna olycksbringande judiska företeelse sopats bort.

Detta är en folklig mobilisering mot Israel i "Ut med Dom"-anda. 150 miljoner västerländska medborgare anser att sionismen är ett felaktigt projekt som skall upphöra så snart som möjligt. Det är konsekvensen av det palestinsk-islamiska psykologiska kriget (notera: EU har bara bidragit med 20 miljoner euro för utbetalning av löner och pensioner för april till nästan 76.000 palestinska araber).

Se vad som hände Europas judar under lite mer än en vecka.

I Ungern, där Adolf Eichmann tvångsmässigt jagade ut alla judar, förgiftar en våg av fascistisk Judeophobia den sociala sammanhållningen och chefen för Raoul Wallenberg Association skadades i en antisemitisk attack.

En Labour partimedlem i Storbritannien, Nazir Ahmed, avgick efter antijudiska anmärkningar på tv.

Ett vetenskapligt geni, Stephen Hawking, omfamnade den rasistiska bojkotten av staten Israel.

BBC planerar en "dokumentär" som hävdar att den judiska utvandringen från Jerusalem var en myt.

Dussintals franska borgmästare samlades angående befrielse av palestinska terrorister.

Ett skotskt kristet dokument raderas de judiska förbindelserna till det Heliga Landet.

I den franska staden Lyon knivhuggs en rabbin och hans son.

Det var en vanlig vecka av antisemitism i Europa.

Hotet mot Israels existens har blivit strategiskt i Rom, Berlin, London, Paris, Budapest, Amsterdam och Stockholm [för att inte tala om Malmö]. Godtyckligt hat mot judarna genomsyrar europeiska parlament lika mycket som i de muslimska madrassas. En uppmaning till Israels förstörelse ekar genom Europas skolor och moskéer, läroböcker och tidningar, tv-serier och pseudo-"dokumentärer".

Det är dagens största manipulation av uttalanden, av det slag som förevigats av George Orwell i 1984 som ett "Tvåminutershat": Europas publicister, tjänstemän och lärare uppmuntrar till våld direkt när de beskriver judar som "blodsugare", "kolonisatörer", och många liknande epihet. Ett steg i taget undergräver Europa legitimiteten för det judiska folket än en gång.

Jag har alltid känt en samhörighet med europeiska intellektuella. Men det är med smärta och förvåning jag bevittnar, en livstid efter Hitlers förintelse, viljan hos alltför många att samarbeta i att förvandla judarna till monster. Detta är hur Europa har byggt en antisemitisk opinion på 150.000.000. Detta är hur Israel har blivit en myt om att vara förbrukningsvara bland de europeiska bildade klasserna.

"Fred" kan bara komma med ett erkännande i Mellanöstern av Israel som en nationell stat för det judiska folket, med staten Israel på alla de kartor som används i skolorna i den islamiska världen, avskaffande av den omfattande anti-israeliska propagandakampanjen i  muslimska media och skolor, främjande av samverkan mellan forskare, vetenskapsmän, konstnärer och idrottare, upphörande av delegitimering av Israel vid FN, kriminaliserande av terroristgrupper som ägnar sig åt dödandet av israeler och förstörelse av Israel, avslutande av den ekonomiska bojkotten mot Israel,upprättande av fullständiga diplomatiska förbindelser med Jerusalem som Israels odelbara huvudstad, och sist men inte minst, utropandet av teologiska fatwa som förbjuder mord på "otrogna".

Europa arbetar hårt för att förhindra alla dessa nödvändiga åtgärder.

Enligt Europas huvudfåra kommer "fred" att råda när Israel demonterats, precis som lugnet kommer att råda i det "Heliga Landet" när sionismen har eliminerats.

Europa bevittnar skapandet av en majoritet enligt vilken Israel är en supermakt med extraordinär militär makt och rikedom och en engagerad och skoningslös fiende till mänskligheten.

EU:s allmänna opinion har blivit övertalad att tro att Israel är en stat som bör avvecklas omedelbart. Europas befolkning räknas idag till 730.000.000 medborgare. Vad skulle hända om den antisemitiska masken infekterade huvudet på dem alla?

Kan Israel vara riktigt immunt från ett utbrott av denna psykotiska antijudiska sjukdom?

 http://debatt.svt.se/2013/05/15/har-ar-fem-skal-att-bojkotta-israel-i-esc/

http://www.expressen.se/kvp/protester-mot-israel-infor-esc-i-malmo/

 

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)