fredag 24 maj 2013

Hänvisning: Hur europeerna flyr Europa.

Den kända Daniel Pipes har under nästan tio år regelbundet fyllt på en artikel om hur europeerna flyr Europa, och det är väl dags för Stockholmarna att följa efter nu. Se Pipes artikel här.

Den svenska regeringen tycks inte ha den blekaste aning om vad de ska göra inför kriminella upplopp. De tycker "så synd så synd om dem" - inte om de svenskar som råkar illa ut. De skulle inte få för sej att sluta dra in alla som "det är synd om". Nyheterna i Ryssland ser ut såhär [videolänk

NBC News visar [videolänk]

Det fortsätter, 23 maj [videolänk]

Så den svenska regeringens totalt vansinniga styre börjar ge mycket tydligt resultat. Jag har inte följt med alltför noga, men vi har sett Malmöpolisens och Malmöpolitikernas totala ointresse av att göra något emot muslimska upploppvilket  lär vara en av inspirationskällorna. Eller kanske svenska terroristers framgångar i Syrien

Jag försökte hitta nån slags statistik över svenskars utvandring, motsvarande vad Pipes skriver om för centraleuropeiska länder, pga det muslimska invällandet, men lyckades inte. Utvandrar ett stort antal holländare och fransmän tack vare muslimernas framfart så lär bränder runt Stockholm få svenskar att utvandra när de ser att vår kära regering inte gör ett dyft mer än beklagar att inte polisen är snäll nog emot våldsverkarna. Med svensk skola som inte lär barnen läsa lär de knappast få kvalificerade jobb på varken svensk eller internationell arbetsmarknad.

Varför inte begära in lite hjälp, lite polis från Sudan, Irak och Afghanistan, för att hjälpa den svenska? Visa hur DE gör inför upplopp.

Nä, jag vet inte vad man göra i nuvarande situation, man får jämföra med andra ställen i världen där man lyckats, om några. Men självklarheten i att inte dra in än fler illiterata muslimer som inte är flyktingklassade av UNHCR är ytterligt vansinne.

 

 http://www.svd.se/nyheter/inrikes/29-gripna-for-upploppen-i-stockholm_8200874.svd

http://www.skanskan.se/article/20130523/TTINRIKES/305239868/1162/-/stoumlk-och-braumlnder-i-stockholm

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5544935

http://www.dn.se/sthlm/varstingpolis-domer-ut-polisinsats

 

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)