lördag 23 mars 2013

Bättre karta över E-1.


Medan svenska och andra media skriker sej hesa i sitt anti­sio­nis­tis­ka hat, här ser du vad de skri­ker om, när det gäl­ler E-1. Jag hit­tade en bättre karta, som visar det enkla förhållandet att palestinaaraberna har precis lika mycket plats öster om E1 och byggnadsblocken öster därom, som Israel själv har på sitt smalaste ställe - där är gott om plats, jag har i stort sett gått hela sträckan en mörk natt utan taxipengar, då jag fick fotvandra från Netanya till min kibbutz nära stilleståndslinjen mot palestinaaraberna, 1972 var det visst.

Har du sett det i några massmedia här annars förstår du deras agenda - att förstärka hatet för judarna i Israel så monotont som möjligt.

Medias israelhatande direkta lögner är inte ett dugg bättre än Tysklands under nazitiden - förutom att det nu gäller alla europeiska stater som röstade ja till Abbas vansinnestal, smock fullt av lögner och berättelser hur han kräver att stjäla bitar av Israel. DEN typen har inga fredsförhandlingar på hjärnan, enbart hat! Han säger stolt om sig själv att han är en av de ursprungliga arabiska terroristerna mot judarna, han doktorerade i Ryssland på att uppfinna att inga judar dog under Förintelsen. Han har inte varit president sedan 15 januari 2009, 
 Läs vidare vad jag skrev om E1 i går.

Abbas är helt desperat nu med sina nya framgångar med att till och med ha fått Bildt att rösta igenom hans totalt förvirrade idéer. Nu tänker han gå tiLl Internatonella Brottsdomstolen och Säkerhetsrådet med respengar från Bildt för att gråta eftersom han "vill ha" E1!!! Inte konstigt att han aldrig någonsin har tid att styra landet han var president över tills för 3½ år sen.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)