måndag 27 juli 2015

Sveriges hysteriskt unilaterala multi-kulti.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/rasistiskt-facebookinlagg-splittrar-sannfinlandarna/

Tiderna förändras. År 2010 var läget helt annorlunda, Tyskland, Frankrike och England sa högljutt att multikulti-idén helt hade misslyckats. Nu när en person talar om den misslyckade multikultin i Finland blir han hånad av det Politiskt Korrekta Sverige. Sammaledes försöker svenska media förringa uttryck av islamhat som

Januari:
German anti-Islam rally hits record numbers

26 juli:
(New videos added) GERMANY: Chancellor Angela Merkel punishes anti-Muslim immigration protesters of Dresden by dumping 2,000 Muslim squatters into their city park

23 januari
Hate in Europe: Germany's Anti-Islamic Protests

22 juli:
Another anti-Islam Rally this time in Germany

German Chancellor Merkel joins iftar, calls Islam ‘part of Germany’

German Chancellor Merkel joins iftar, calls Islam ‘part of Germany’
German Chancellor Angela Merkel (C), seated next to ZMD Secretary-General Nurhan Soykan (R), attends an iftar in Berlin on Tuesday.(Photo: AP)


29 juni:  

PEGIDA anti-Islam protests gain more support in Germany


2011
Har du tänkt på vad multikulti betyder? Ett förhärligande av kvinnoföraktande sharialag och en nedsättande attityd till den judeokristna kulturen som är stommen till Västerlandets kultur. Det innebär att västvärlden gör minimalt för att stödja de kristna i Mellanöstern, där de terroriseras och avlivas överallt utom i Israel.

Merkel, en av de europeiska ledarna, har alltså flip-floppat om multikulti som om hon är konstant hotad av muslimer. Politiskt korrekt med andra ord. Hur kan man tro på några politiska uttalanden från den kvinnan? Och nu säger de att de ska utnyttja Obamas vansinnesöverenskommelse med mullorna i Iran så de kan tjäna så mycket som möjligt utan att ta den minsta hän syn till deras konstanta löfte om att avliva alla judar i Israel. 

Det är ett helt ensidigt begrepp, ingen har försökt sprida vansinnet till den muslimska världen. Det är endast ett ödmjukt självhat enligt muslimernas önskan att behandla icke-muslimer. De europeiska kristna utnyttjar muslimska låtsaskristna bland palAraber som gör sitt bästa för att försöka överleva bland muslimerna. Jag minns när jag läste semitiska språk på 70-talet - mest hebreiska men också mindre kurser i arabiska och arameiska.
Där sprang folk omkring från Svenska Kyrkan som fixade resor till dessa "kristna" I Mellanöstern, speciellt utvalda bland judehatare. Vi minns stilen som bl.a. den grekiskortodoxa Ärkebiskopen Capucci i Jerusalem körde, som transporterade vapen till Arafat. Hans lärjungar lär knappast uttala något positivt om judarna. 

Det är därför det är så förrädiskt att tala om "kristna" i Israel och Judéen/Samarien/Gaza. En del är förrädare till Israel men andra gör militärtjänst där.

Undrar vad svenska massmedia tänker om multikulti just idag, är den översta länken ett tecken på det? Nå, de ändrar sig snabbt.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)