måndag 20 juli 2015

DN:s Marianne Björklund kör stenhårt med sitt judehat, antisemitism.

Jämför DN med verkligheten. Marianne Björklund skulle inte få för sej att rapportera de hundratusentals döda i Syrien eftersom hon inte kan skylla på judarna. Varför tillåter hennes chef såna vansinnigheter  - eller lever hon på det och de gillar det?

Länken ovan talar om 139.205 - 326.405 dödade i Syrien. Irak kanske 150.000. DN bryr sej inte, de är bara intresserade av vad de kan anklaga judar för. De har inte ens upptäckt att där inga skadade hade funnits i Gaza om inte Hamas och deras kompisar hade attackerat judarna och illegalt utnyttjat mänskliga sköldar, även Fatahterrorister från Gaza har attackerat. Israel har ägnat sig åt ett rent försvarskrig hela tiden.

Detta är ett solklart brott mot EU:s definition av antisemitism. Läs igenom exemplen. Ett exempel är: "
  • Tillämpning av dubbla måttstockar genom att kräva ett agerande av Israel som inte förväntas eller krävs av någon annan demokratisk nation."
  • Vilket solklart DN bryter emot. De hackar och hackar på vad Israel gör i självförsvar, men vad omkringliggande länder ägnar sig år är ointressant.

Vad DN har undvikit som pesten, förutom enstaka avpersonifierade stories om krigen där.

Syrien:Irak


Ser du skillnaden? Söker du på Mariannes namn hittar du mängder av antisemitiska artiklar om enstaka händelser i Gaza, händer samma sak med barn i Israel existerar inte fenomenet och Syrien och Irak har hon inte hört talas om. Tydligen inte heller hennes chefer.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)