tisdag 28 juli 2015

DN ger sej inte i sina antisemitiskt vinklade "nyheter".

DN lyckas visst hoppa på allt som högern i USA säger om Obongon. Sveriges inte direkt nya sätt att förmedla neutrala nyheter.

Huckabee, republikansk presidentkandidat, jämförde Obongons Iranavtal med en rak hand mot förintelsen av Israel, något Iran många gånger har berättat att det är deras planer. Inte har DN upptäckt det. Även Trump håller med om uttalandet. TT och Obongon gör det tyvärr inte.

Obongon har under hela sin läroperiod som president kört dubbelt, han är tvingad att hjälpa Israel pga diverse avtal och att det amerikanska folket vill så, men han personligen hatar dom, speciellt ett personligt hat till Netanyahu, och har avslöjat Israels försvarshemligheter på löpande band, vilket är samma som att öppna vägen för Irans utlovade attacker. Googla på Obama reveals Israel defence secrets så hittar du många nog bekräftelser.

Något annat:
Obama forsar vidare i Afrika för att berätta om skönheten att vara bög även om det kan ge 14 års straff där. Det är bästa sätt att sprida HIV också, som om inte Afrika hade nog problem med det redan. Lnk1 lnk2 berättar om vad som skvallras i USA.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)