tisdag 7 juli 2015

"Obama: Inga fler soldater i kampen mot IS"

DN har denna rubrik. Att Obama inte har en aning om hur man ska lösa problemet ISIS är inget okänt. Trots allt skapade han ISIS, och han förbjuder andra att hjälpa kurderna med vapen eftersom de har lyckats bra mot ISIS.

Jag lade ut på http://thegolanispy.com/2013/09/11/obama-drommer-om-att-vara-ledare-for-det-muslimska-brodraskapet/

”I ett försök att förstå och blidka syriska oppositionella grupper bjöd sekreterare Clinton dem till ett möte i Washington. De flesta av de inbjudna hade dock kopplingar till Muslimska Brödraskapet. Inga inbjudningar gick till kurdiska ledare, Sunniliberaler, assyrier eller kristna talesmän. Enligt olika rapporter har utrikesdepartementet gjort ett avtal med Turkiet och Muslimska Brödraskapets representanter att antingen dela makten med Assad för att stabilisera regeringen eller ersätta honom om arbetet misslyckas. En organisation, det syriska demokratirådet (SDC), en oppositionsgrupp bestående av olika etniska och religiösa organisationer, inklusive Alawis, arameiska kristna, druser och assyrier har tydligt – och inte av någon slump – utelämnats från inbjudningslistan ”.

Vilket tydligt sa vad Obama och Hillary gick efter, med dagens resultat. Det är därför Obama vill se henne som president för att fortsätta förstörelsejobbet han har utfört enligt sin ideologi.

Så Obama har lika liten förståelse för islamisternas tillväxt liksom Frankrike, som är desperata att förvandla terrororganisationen PLO till icke-terrorister. De klassades som terrorister fram till att Peres sa att de inte skulle ses så även om de terroriserar i Israel lika mycket som Hamas. Sök efter orden Hamas resp. Fatah på https://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Terrorism/victims.html så ser du att antalet är jämförbart. (Ingen exakt metod eftersom ett offer kan ha t.ex. Fatah skrivet mer än en gång.)

Muslimerna i USA ser positivt till terrorism, Shariah och annat dylikt elände. Länk.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)