lördag 11 juli 2015

DN:s välbetalda sagoberätterska Marianne Björklund har återigen fått order av sin chef att skriva story för att få okunniga läsare att hata judar.

Läs DN:s saga på länk. Hon har skrivit massor av liknande sagor, sök efter namnet, också på denna bloggen. Tala om barns trauma utan att ett ögonblick tala om samma fenomen i Israel, där de riskerar att träffas av Hamas granater och raketer i ett oerhört mycket större område. Jämför det röda med det gröna.


Hon nämner inte ett ögonblick att alltihopa beror på Hamas, slutar de avlossa vapen mot Israel blir inga barn traumatiserade, men hon skyller på allt annat som om de inte hade något ansvar.

Och rubriken är "nyheter", inte politiska sagor!

Att hitta ett fall och göra snyftsaga av det är hennes vanliga metod. Att tala om skolor där Hamas förvarar raketer, är inget bra exempel för att skylla på Israel.

Hon (och DN) är totalt ointresserade av de miljontals barn i Syrien eller Irak med trauma, skador och död. Det kan  hon liksom inte skylla på judarna, så det är ointressant.

Israel attackerar Gaza när de anfaller, Hamas och andra terroristsvin attackerar barnen i Israel kontinuerligt, se https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Palestinian_rocket_attacks_on_Israel,_2014
 Titta under Summary där de nämner hur ytterst få av dessa attacker mot Israel som pressen har brytt sej om att nämna. Det ger ju fel associationer och stöder inte deras agenda.


Inga av dessa tydliga bilder är kända hos DN:s sagofabrik.

DN kör alltså med mycket rå antisemitism som så ofta. De bryter hela tiden mot Pressens Etiska Regler och kontrollerar inga uppgifter alt. avsiktligt kör med rå förfalskning.

Länk talar om dödade barn i Syrien - totalt ointressant, man kan ju inte skylla på judarna.

Vill du maila henne står hennes adress under DN-artikeln.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)