onsdag 1 juli 2015

Ett enda parti i DÖ avviker från resten av DÖ-gruppens fascination av ISIS.

Flera vettiga förslag mot Kalifatets aktiviteter i Sverige från KD - men inte alla.

Beskrivet i Jihad i Sverige. om den enda i DÖ-gruppen (dvs alla partier utom SD) som inte vill låta ISIS komma till Sverige utan hinder.

Varför inte stoppa Schengen så länge faran kvarstår? Att visa sitt pass vid gränsövergång är man ju van vid. Att där inte är något tillträde till EU:s länder utan pass. EU borde räkna vad det skulle kosta att i stora Libyen (3,7 människor/km2, jämför med närliggande Europeiska länder på kartan) länk1 sätta upp flyktingläger, skolor och fabriksbyar. Jämfört med kostnaderna att importera dem, mat och husrum i ett mycket dyrare land under lång tid.

Och de flesta europeer vill inte ha dem hit! Svenskarna är snart desperata i att våra styrade helt skiter i dom! En smart åtgärd är vad som beskrevs på länken. Vi talar inte om legala inflyttande, UNHCR-flyktingar med papper, arbetskraft med speciella kunskaper, familjeanknytning i rimlig mängd - inte att ett skäggigt barn sen ska kunna dra in hela sin släkt som har betalt den mycket dyra och illegala flyktingtransporten hit. Utan hur det var innan folkvandringen hit började.

DN beskriver ISIS frammarsch i Sinai samtidigt som de klagar på att Sisi måste vara mer hårdhänt än EU för att stoppa dem. En fylligare rapport på länk. Israel har stängt gränsen för att förhindra attacker.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)