torsdag 30 juli 2015

Ban ki-Moon avslöjar sin totala okunskap. "Israel godkänner nya bosättningar"

Hört talas om den mannen? Han, som åtskilliga andra, är okunnig om lagar och avtal som gäller Israel. DNs svammel.

UN: Beit El Housing 'An Impediment to Peace'

Ban uttalar sig politiskt korrekt eftersom han hatar Israel och judar och aldrig lärt sig grundläggande fakta. Han blir hysterisk om Israel utövar sina rättigheter och reagerar på minsta klagomål från arabvärlden (grönt) mot Israel (rött).
Och den mannen får exakt  $227,253 i årslön för att snacka skit.

Bråket nu om nybygget Beit El har blivit lite av kalabalik i Israel för att både Netanyahu och försvarsminister Ya'alon (som också har överansvar för Judéen/Samarien även om det är oklart varför det är en försvarsministers jobb).  Bägge har påstått att de absolut inte har givit någon order att rasera det nybygget trots att ett gäng poliser kom mitt i natten och gjorde just detta.

Regeringens eminenta två flickor där justitieminister Shaked är en, har nu satt upp en arbetsgrupp för att för sista gången reda ut alla dessa judiska deportationer i det Israel-kontrollerade area C.  Länk1 länk2 länk3 länk4

Överåklagaren Weinstein ylade i en av de  artiklarna, han är precis lika extremvänster som Högsta Domstolen, är den som kört miljoner på att förfölja Liberman, speciellt före val, utan att hitta en enda verklig sak att anklaga honom om.

Osloavtalet gav Israel full kontroll över detta område mot att Arafat fick kontrollen över 95% av västbanksaraberna och area A, B - helt okänt av Ban och TT. Inte en kvadratcentimeter av Judéen/Samarien har någonsin varit något "palestina"! En sådan entitet hade kunnat uppstå om Arafat eller Abbas hade gått med på fred men det har de aldrig.  Fatahs Konstitution säger fortfarande
                                                       
Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.
Det går faktiskt inte att kalla fred även om man heter Ban. PLOs Charter har liknande punkter - då försökte världen att få Arafat att ta avstånd från dem. Han sa "ja ja ja", Peres kvittrade "ja, vi får lita på det" liksom Obongon säger att vi måste lita på Iran - men det hände aldrig.

Några artiklar som säger att Arafats ändringar av PLO charter aldrig skedde:

http://www.imra.org.il/story.php3?id=1442

http://www.imra.org.il/story.php3?id=36713

http://www.imra.org.il/story.php3?id=36716

Liksom Ban håller EU hela tiden på att  trotsa lagen och skriar med i sann Nazianda "kauf nicht bei Juden".

EU: Israeli Construction Questions Commitment to Two States

EU skulle inte drömma om att vänligt fråga Abbas varför han totalvägrar att uppfylla alla löften från Osloavtalet. Varför han konstant visar att han följer Fatahs Constitution, som bl.a. säger vad du ser inom den blå rutan ovan. EU är lika pålitlig som Iran.

Ståndaktiga gränspoliser - det finns sådana - vägrar rasera det Bibi konstant snackar om, "Den Judiska Staten", länk. Eftersom ett huvudproblem är att Översta Domstolen är dominerat av mycket extremt vänstertänkade där domare inte vals utan utses av sina föregångare liksom EU:s toppositioner är det ett av huvudproblemen. De antas uppehålla lagar stiftade i Knesset men i stället hittar de på nya sedda från strikt vänsterhåll. Många försök har gjorts i Knesset att ändra på detta av högern, men vänstern och araberna är konstant emot.

Här ser du material från ett antal nya artiklar, så jag har sammanfattat det och säkert missat många väsentliga detaljer.  Men som ensam skribent hinner jag inte mer.

Vad säger statligt betalda DN/TT om händelsen?

Israel erövrade Västbanken och östra Jerusalem 1967 och närmare 400.000 judiska bosättare lever där.

Det vill säga att de anklagar judarna för något, de nämner inte att hela den samlade arabvärlden anföll 1967 - och alla blev förgrymmade över att Israel vann 12 år efter Förintelsen! TT är fortfarande så hatfulla mot Israel att de ljuger om vad som hände. Varför får de statsbidrag för att ljuga?
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)