lördag 12 oktober 2013

Cecilia Malmström är direkt OLAGLIG - och massmedia hjälper henne. Borde polisanmälas.

Se också denna länken.

Olagliga immigranter är OLAGLIGA!

Lagliga flyktingar går via UNHCR, Sverige eller EU kan inte rädda jordens 7 miljarder människor, där de flesta har mindre än svenskarna, genom att importera dom! Och det är otroligt orättvist för den överväldigande majoriteten som inte kan fixa enorma summor för att smugglas till EU. Det är elaktartat orättvist för de som råkar ut för människofloden och tvingas betala eländet.

Hon har bara en tanke i huvudet, att släpa hit folk. Inte den blekaste tanke på något annat. Ren och påtaglig hysteri.

Jämför med Israel. Hon uppmuntrar miljontals människor att komma hit, hur lätt det blir och hur gärna alla här förlorar alla sina pengar för att infiltratörerna ska må bättre.

Hur gjorde Israel? De hade stora problem, vissa beräknade att en miljon negrer/araber stod i startgroparna för att försöka tränga in i Israel illegalt.

Israel byggde ett stängsel. Under augusti kom inte en enda igenom! Däremot återvände 168 frivilligt till Sudan och Eritrea. Och på andra sidan gränsen ligger ingalunda några drivor med döda, inte en enda jämfört med Malmöströms metod att uppmuntra miljoner att komma, och det är helt och hållet helles fel att många dör på vägen. Falsk reklam, rent lurendrejeri! Och massmedia skriver snyftreportage efter snyftreportage och kan fortsätta med tre om dan i ett antal månader om det roar dem I stället för att stoppa mordorgien.

Israel hade tagit emot en del innan negrerna började bilda ghetton i Tel Aviv och södra Israel, med ökad fara för de boende, brant stigande brottsstatistik, och det gick inte längre, något Malmström är oförmögen att fatta, att det inte GÅR längre när jag påtagligt ser min sjukvård försämras kontinuerligt efter lång sjukdom.

Tänk efter att Israel har absorberat FLER judar från arabländerna än "palestinska flyktingar" som den stora stora arabvärlden (inkl. Abbas) vägrar absorbera, halva Israels befolkning består av dessa ättlingar till judiska flyktingar från Orienten. Israel har också absorberat mer än 100.000 judar från Etiopien - se t.ex. årets Miss Israel.

Israels absorptionsförmåga har ökat enormt på 100 år genom deras utveckling, det är faktiskt dags att Afrika och dess länder ägnar sig åt samma utveckling nu, så vida de inte insisterar på att de är för dumma, de ligger inte långt därifrån och inte sämre jordbruksklimat.

Det är FN:s sak att vara seriösa i de länder folk flyr från! Varken de eller du VILL fly från sina hem om de inte tvingas. Varför frågar inte FN Kina om tips att minska barnproduktionen? Nähä, omöjligt? Bättre att svälta ihjäl.

Israel har sedan dess tillblivelse försökt hjälpa afrikanska stater med jordbruk etc. men de kan inte göra mer än att lära ut, och kan inte göra jobbet. Där är ett otal antal berättelser hur folk inte brydde sej om att underhålla och lära från allt de fick gratis, utan lät traktorerna stå och rosta sönder.

Ska EU överleva med viss likhet av vad det var för 50 år sen måste den illegala invandringen totalt stoppas! Israel lyckades, är EU så mycket ointelligentare?

Till och med Wikin har en artikel med detaljer om den illegala invasionen i Israel. Som du ser där kom 26635 infiltratörer i juli 2010 och 55000 januari 2012. Och 0 nu. Malmström borde åka på studieresa till Israel i stället för att fylla massmedia med snyft och ren idioti.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kroppar-bargas-efter-nytt-bathaveri_8610006.svd
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/minst-39-doda-i-fartygskatastrofer-pa-medelhavet_8609748.svd
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/200-migranter-i-medelhavet_8609424.svd
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/ny-flyktingolycka-minst-tolv-doda_8608956.svd

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)