måndag 14 oktober 2013

Arafat igen.

Dagens Arafat
En vecka efter det jag nämnde den bortglömda undersökningen TGS av Arafats hädanfärd tar nu TT upp ämnet, se t.ex.


http://www.svd.se/nyheter/utrikes/spar-av-polonium-pa-arafats-klader_8615152.svd
http://www.dn.se/nyheter/varlden/spar-av-polonium-pa-arafats-klader/

Eftersom det är totalt omöjligt att utläsa några fakta från TT-komprimeringen kan du gå till nyheterna direkt från det Schweiziska lab som berättade vad de funnit och inte funnit, på denna länken. New Scientist har en något mer vetenskaplig avhandling av ämnet. Den senaste artikeln härElderofZion lägger till en del detaljer.

Det 210Po det talas om som radioaktivt preparat nån skulle ha doserat honom med, har en halveringstid på 138 dagar, d.v.s. halva strålningen har försvunnit då. 20 halveringstider senare, som nu, lämnar en miljontedel att forska om.

At han transporterades till Frankrikes mest kända sjukhus för AIDS och att läkarna inte hade en aning om vad han dog av säger rätt mycket om fransk läkekonst. Eller vad politiska påtryckningar kan åstadkomma.

Och plötsligt nästan tio år senare hoppades folk att de skulle kunna anklaga Israel för förgiftning av ärketerroristen..... Israel hade väl lovat nån amerikansk president att inte ta kål på honom, men kunde inte göra något åt hans förkärlek för små pojkar.

OK, jag var inte med så har inte några förhandsuppgifter, bara kollade vad som låg bakom TT-s vaga antydningar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)