söndag 9 november 2014

Vad jag kallar svenska "Obamajudar"

Kanske man enklare kan kalla dem "EU-judar", som är emot Israel utan försöker vara så förtvivlat politiskt korrekta leftisar samtidigt som de påstår sig stödja Israel.

Du kan se ett exempel på allgemeiner's webbsajt. I England har vi samma fenomen, att judar sluta supporta vänsterns Milliband efter många pro-palestinska anti-israeliska uttalanden - trots att han är jude själv. Nu får han inga valbidrag från det  hållet.

Har du någonsin hört en Obamajude tala för judiska bosättningar i Judeen-Samarien, som Arafat fick Nobelpris för att acceptera, samtidigt som han fick kontroll över 95% av västbanksaraberna? Det blev ett hett ämne efter att Obama på sin första arbetsdag i det nya jobbet, ringde Abbas att inte acceptera några sådana "settlements" och att han skulle ta hela Jerusalem från judarna, utan någon orsak alls mer än att Jordanien illegalt hade ockuperat alla de judiska heliga platserna i gamla Jerusalem, med stor förstörelse som följd, 1948-67. Och förstås Arafats vilda tjut angående Jerusalem om "vill ha vill ha vill ha".

Se artikeln i allgemeiner där Lisa Abramowicz har samma propalestinska åsikt som den  nya utrikesministern här, Wallström. Denna splittring mellan judarna i Sverige, där en del tycker man ska "erkänna" en icke-existerande stat bara för att det är politiskt korrekt just nu. Något åtskilliga internationella specialister har deklarerat att det gör vidare förhandlingar omöjliga. Men vet man att man har rätt så.....

I USA hade alla judar sin första nationella samling, med förre republikanska presidentkandidaten Romney som huvudtalare. Som Romney sa:

Obama fortsätter att förminska sig själv och USA vilket leder onda människor att tro att de kan behandla USA hur som helst. [Tänk Iran.] Samtidigt förstör Obama förbindelsen med våra vänner. Han uppför sig som diktator mot dom.
Obama sände nyligen ett ödmjukt brev till Irans högste ledare och bad mullorna göra gemensam sak mot ISIS eftersom han inte klarar av det själv - efter att ha gått emot vad alla de högsta militärledarna i USA har sagt. Irans svar.

Inte konstigt att Sverige inte på motsvarande sätt kan enas med så många Obamajudar i Stockholm.





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)