torsdag 13 november 2014

Shabas gör en Goldstone.

Minns Goldstone som hittade på en massa vansinnigheter för att fantisera om lite av varje i sitt hat av Israel, UNHRC älskade att hata Israel för att hitta fantasier, liksom Bildt men så småningom gjorde han avbön om sina lögner och ändrade sig, korrigerade lögnerna och gjorde avbön, länk. Varken UNHRC eller Bildt accepterade Goldstones rättelser för de passade så bra.

Människorättsrådet fortsatte att hata Israel, minns när UNHRC tyckte att Israel skulle ge Iron Dome till Hamas så de kunde mörda israelerna, som deras stadgar kräver.

UNHRC fortsätter att attackera Israel, de vill som alltid attackera Israel och fördöma Israel, aldrig Hamas.  Antisemiten Schabas länk länk ska påvisa att Israel inte får försvara sig. Vi får hoppas att republikanerna stänger USA;s deltagande och betalning av UNHRC TGS

Åtminstone har Israel nu vägrat släppa in Schabas. länk. Schabas har fastnat i Jordanien och tänker åka vidare till Hamas, man vet att Schabas redan har bestämt vad han ska säga i sitt hat mot Israel. Israels FN-representant kallar UNHRC;s utnämnande av Shabas "som att välja Dracula som chef för en blodbank ." Schabas vägrar kalla Hamas teroristorganisation. Hans åsikter är klara, länk.









Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)