lördag 12 april 2014

TT: Judisk skola besatt av Israels armé. En illegal moské har länge stått precis bredvid utan att irritera försvaret, bara judarna.

Se länk. Armén har verkligen passerat en röd linje med detta, säger många i Israel.

De har inga bevis mot eleverna, bara att "någon" har gjort något, och alltså misstänks omedelbart religiösa judar. Samtidigt har ett gäng araber attackerat en armegrupp, vet du det TT?

Armens övertagande av en religiös skola efter att ha fått för sej att demolera några privata hem, har aldrig hänt förut. Sharon körde med liknande metoder att sätta grupper av judar mot varann så det var nära ett inbördeskrig, och nu försöker Netanyahu göra sammalunda.

Hur Netanyahu i stort sett övergivit nybyggarna - se länk.

Ambassadör Alan Baker ger en lättförståelig översikt över Israels legala rätt över Västbanken som Netanyahu borde läsa, http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/14068

En advokat i Israel säger att rivningen av de judiska hemmen var direkt olagliga. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/179402

Om någon utan anledning river ditt hem, känn efter om du hade blivit arg?

Speciellt eftersom rivningen endast var för att provocera nybyggare. Hade det judiska försvaret ägnat sig åt samma sak i Israels början hade där inte funnits något Israel - då försvarade de andra judar i stället.

Se den svenska förvrängningen på t.ex. SvD, SkD, Alleh, HD, GD och andra. Oba att varenda en som kopierar TT:s skrönor utan att ens minimalt granska sanningshalten bryter mot Pressens Etiska Regler.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)