fredag 11 april 2014

Senaste muslimska uttalandet om kvinnor.

Denna översättning gjord av artikel i Pakistantoday, men det kan ses på ett antal andra ställen.

Rådet för islamisk ideologi förklarar kvinnors existens anti - islamisk

15 mars 2014 AV Khabaristan Idag

Islamabad - Sharia Korrespondent:

Rådet för islamisk ideologi ( CII ) avslutade sitt 192 möte på torsdag med avgörandet att kvinnor är icke-islamiska och att deras blotta existens motsäger sharia och Allahs vilja . När mötet avslutades Mulla
noterade CII Ordförande Maulana Muhammad Khan Shirani att kvinnor genom att existera trotsade naturlagarna, och för att skydda islam och sharia ska kvinnor tvingas sluta existera så snart som möjligt. Meddelandet kommer ett par dagar efter CII : s 191: e möte där de förklarade att lagar som rör minimum äktenskapsålder för flickor vara icke-islamiska.

Efter att förklara att kvinnor är icke-islamisksa förklarade Shirani att det fanns faktiskt två typer av kvinnor - haraam och makrooh . "Vi kan dela in alla kvinnor i världen i två olika kategorier : de som är haraam och de som är makrooh. Nu är skillnaden mellan haram och makrooh att den förra är kategoriskt förbjuden medan de senare är verkligen verkligen ogillade," sade Shirani.
muslim girls in chains
Muslimska kvinnor i kedjor går till sina nya män.

Han gick vidare med att förklara hur kvinnor i världen kan garantera att de blir befordrade till vara makrooh från att bara vara rent haram. "Varje kvinna som utövar sin vilja är haram, absolut haram, och konspirerar mot islam och Ummah, medan de kvinnor som är helt underordnade kan nå status som makrooh. Sådan är generositeten i vår ideologi och så är strävan av muslimska män som oss som är de sanna fackelbärare av jämställdhet, " tillade CII-ordföranden.

Tjänstemän sade till Khabaristan Today att rådets medlemmar överlade om olika historiska referenser som rör kvinnor och drog slutsatsen att varje kvinna är en källa till fitna och en evig fiende till islam. De beslutade också att genom att begränsa dem till att vara underordnade på gränsen till slavstatus, kan momineen och mujahedin se till att Islam fortsätter att vara religionen av fred, välstånd och jämställdhet [som Obama pratar om].

Muslim women protest. Kvinnor protesterar uttalandet.

Som svar på en fråga sa en av tjänstemännen att internationella normer för jämställdhet inte bör användas om de motsäger Islam eller konstitutionen i Pakistan, som har införlivat Islam och har gett suveränitet till Allah. "Vi tror inte på västerländska ideal, och ingenting som motsäger Islam ska någonsin tas hänsyn till. I varje fall - genom att ge kvinnor högre status av makrooh är det vi muslimer som har banat väg för sanna, Sharia-kompatibel feminism," sade tjänstemannen.

Yemen ladies protest marriage age law
Yemenkvinnor protesterar äktenskapsålderslagen.

CII mötet rådde också regeringen att sluta skydda Islamska kvinnors rätt att andas. "Huruvida en kvinna tillåts andas eller inte upplåts till hennes man eller manliga förmyndare, och ingen kvinna bör under några omständigheter bör få avgöra om hon kan andas eller inte," sade Shirani .Artikeln kommenteras t.ex. i Project Avalon Forum, American Thinker, Vinienco, Mad World, och googla på Council of Islamic Ideology (CII) concluded their 192nd meeting så får du nåt tusental fler.

Artikeln påminner om vad jag har hört - att på ett visst stycke av en stor väg nära Riyad står rader av lösa fruntimmer och väntar på att bli upplockade.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)