lördag 12 april 2014

Bra gjort. Annelie!

Annelie Enochson, kristdemokraterna. har åter bidragit med korrekt information om Israel i Sverige, vilket sannerligen inte är lätt. Klara fakta går faktiskt att få fram! Vem Calev Myers är kan du se på länken. Blogg.

Vet riksdagstyperna att Obama på sin första arbetsdag ringde Abbas och framförde att han skulle hålla på just de detaljer han talar om sedan dess, för att säkert se till att där inte blir något fredsavtal utan bara snack.

Det självklara att förhandla med terrorister uppmuntrar terror, på det lönlösa att förhandla med dylika som ingalunda tänker sluta vara terrorister, lite mer om det på länk.

Undrar om Riksdagen vet vad palestinaaraberna anser om israelerna. Från Fatahs Konstitution:
Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat
Det är alltså Arafat-Abbas handlingsplan rakt ut. Jag är säker på att Wohlfeil instämmer. Han som med Diakonia donerar stora summor till den extremvänstra israelhatande organisationoen B'Tselen. På det sättet säger de "rätt" saker så han sen kan hänvisa till "israeler säger....." B'tselem har tack vare donationerna kunnat köpa mängder med små filmkameror till palestinaaraber, de har gett kurser i att konstruera förolämpande små videos av judiska nybyggare och blivit experter på att inte visa skillnaden mellan beskärning och förstörelse av olivträd. För en helt oerfaren kan det se rätt likt ut.

Jag hoppas Annelie läser alla punkter där EU drar fördel av Israel, http://israelisverige.info/?p=17938

Dagens artikel här.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)