söndag 6 april 2014

Abbas vansinniga uttalanden och meningslösa anmälan till diverse organisationer.

EU backs Kerry's efforts in Mideast peace process

Ashton tycker Kerry ska fortsätta sin totalt meningslösa och oinformerade skytteltrafik i Mellanöstern. Men så baseras det på en fil.kand. i sociologi och ingen erfarenhet. EU försöker bli supermakt, samtidigt som Obama arbetar för att förlora beteckningen.

Analysis: Palestinians may face 2012 cut-off at ICC

Mycket tyder på att inte icke-staten "Palestina" har nån chans att komma in i ICC. Och blir de medlemmar kommer också Israel att gå in och anmäla varenda krigsbrott d.v.s. varenta terrorattack, varenda raket från Gaza, alla typiska krigsbrott.

Israels Shurat ha-Din är redo att möta Fatah i ICC: http://www.israellawcenter.org/page.asp?id=&show=photo&pn=1355&ref=report

Palestinians in Flagrant Violation of At Least 11 of 15 Treaties Abbas Just Signed

Också X X

11 av de 15 organisationerna Abbas vill vara med i har stadgar som Fatah bryter emot, och går de med kan de också attackeras för detta från andra sidan. En gäller likaberättigande av kvinnor vilket kräver att de slutar med hedersmord. En annan förbjuder barnsoldater - som var Arafats älsklingsbarn och trenden fortsätter med barn tvingade att bli terrorister och kasta sten och brandbomber och attackera judar med kniv.

Israel need not worry about Palestinian UN move

Enligt professor i internationell lag.

Israel Sanctions PA Following Unilateral Move

Några mindre straffåtgärder Israel inför. Hoppas de snart fattar att det behövs lite tuffare saker som stopp för vatten och el tills de betalt räkningen för redan levererat.

Bank of Israel chair: Failure of talks won’t hurt us

Israels makrostatistik var mycket positiv, sade Flug. År 2013 växte Israels ekonomi och BNP per capita i en takt nästan tredubbelt den av andra OECD-länder, och fyra gånger högre än för euroländerna.

Arbetslösheten på 6,3 procent, är bland den lägsta i världen, ungefär hälften av genomsnittet i Europa. Israel har lyckats att hålla tillbaka utgifterna: skuld i förhållande till BNP, en viktig statistik för att avgöra ett lands kreditvärdighet, är 67,4% för Israel, jämfört med 110,3% i OECD-länderna, och 106,4% i EU.

Abbas far fram som ett jehu som om han vann kriget 1967! Sorry, han har fel. Att vinna ett försvarskrig medför vissa rättigheter.


















............

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)