måndag 14 april 2014

Israelhatande hackers angriper Israel men....... Hur tränar dom?

Israeliska hackers exponerar "amatörer" bakom anti-Israel attack

"Israel Elite Force" tar kampen mot anti-israeliska hackare bakom #OpIsrael attack - med egna webbkameror för att avslöja dem .

Av Ari Soffer
Först Publicerat : 2014/04/13 , 12:08
anonymous-member-exposed
Israeliska hackare har gått på offensiven mot sina anti-israeliska motståndare i hämnd för #OpIsrael hacking attack mot israeliska sajter och servrar.

Efter den misslyckade "action" av medlemmar i "Anonym" hackares nätverk, tog israeliska hackare från Israels Elite Force kampen till dem - berövade dem deras anonymitet genom att publicera information och även bilder på några hackare på deras hemsida.
hack3Hackaren bakom motattacken, en israel som kallas "Buddhax", säger att han gjorde det för att få anti-israeliska hackare "att tänka två gånger" innan de attackerar israeliska sajter, och att utvisa dem som amatörer.

Israeliska hackare hade redan svarat på försök i förra veckan att infiltrera israeliska och judiska platser genom att ta ner eller göras oläsliga anti-sionistiska och muslimska platser.
hack2
Men Buddhax har gått ett steg längre.

Efter att infiltrera en målgrupp datorer via en trojansk häst, lyckades han lura de olyckliga hackarna till sina datorer och ta bilder av dem med deras egna webbkameror - som han genast lade upp på nätet tillsammans med en lista med personuppgifter och ett direkt budskap till sina mål: "Nästa gång delta inte i OpIsrael. Leve Israel."

hacker1-300x183
"Jag är inte en stor hacker, men jag är åtminstone bra nog att utsätta dig", skrev han, och undertecknat av ett budskap för anti-israeliska hackare:

"Israel kommer att stanna i ISRAEL så glöm "Palestina". Long Live Israel."

Lior Pollack, CTO på informationssäkerhet vid 2BSecure, berättade för Geektime att "exponeringen utförs av ett team av hackare som visar att graden av förfining är mycket hög vilket framgår av användningen av avancerade verktyg för att nå PC -ngripare för att få information, fotografier från deras kameror genom en trojansk häst.

"Det är inte lätt, de var tvungna att lura angriparna att trycka på alla typer av länkar för att få den trojanska hästen in. Det finns en utmaning även att känna igen vilka verktyg som används och vad som kan nås. Deras metoder föreslår att de är mycket mer sofistikerade och erfarna än de som attackerar från OpIsrael, som är i stort sett bara barn som gör grundläggande saker."

De exponerade anti-israeliska hackarna kom från en mängd olika länder i Europa, Mellanöstern och Asien, framförallt från Indonesien och Malaysia.


Andra artiklar i ämnet (Googla efter Israel hackers):
Israeli hackers track anti-Israel cyber-attack perpetrators
Israeli Hacker Reportedly Exposes 'Anonymous' Members Behind #OpIsrael CyberattackIsraeli Hackers Strike Back at Anonymous OpIsrael, Expose Participants With Their Own Webcams (PHOTOS)

Hackare gör rätt sak på Cybertech-händelse
DSC_0316-copy-635x357
45 experter kryper in i en utländsk server, med hjälp av kunskaper som de kan eller inte kan ha plockat upp på ett tvivelaktigt sätt

Av David Shamah 28 januari 2014 , 07:00

Relaterade ämnen

israeliska hackers
Cybertech 2014
Symantec Cyber ​​Readiness Challenge

Hackare är inte bara dåliga, även om de lärde sig sina kunskaper genom att göra tvivelaktiga saker - och på tisdag hade flera dussin israeliska hackers möjlighet att använda sina talanger för gott genom att ta Cyber ​​Readiness Challenge, sponsrad av Internet-säkerhetsföretaget Symantec, tillsammans med en israelisk systemintegratör Bynet Data Technologies. Till vinnaren, 24 år gammal Elad Eyni, gick första priset - en biljett till Symantecs huvudkontor i USA, där han kommer att få tillfälle att prata med och arbeta med topp Symantecs säkerhetspersonal vid företagets huvudkontor i USA , alla utgifter betalda.

Men det var inte bara Eyni, vem var vinnare; genom att gå in i tävlingen fick hackare redan uppmärksamhet av cyber-tech proffs inom Symantec, och till och med vid händelsen sade deltagare att de hade fått jobberbjudanden från cyber-tech företag.

Det är vad som hände med Avi Wolicki, 17 den yngsta hackern som deltog i evenemanget, som hölls under Cybertech 2014-evenemanget tisdag. "Jag fick flera jobberbjudanden från flera nystartade företag, plus en praktikplats från Symantec, " sade Beit Shemesh. Att nå så högt som sjunde plats vid ett tillfälle, Wolicki slutade tävlingen på 16: e plats, en mycket respektabel position i en tävling som krävs inte bara kunskap, utan snabbhet och en smart, innovativ strategi för dataintrång.

Hackare hade fyra timmar att bryta sig in i en Windows-server i Storbritannien och få tag i en delad mapp, antingen "det enkla sättet eller den hårda vägen", sade Tal Portnoy , en topp säkerhetsexpert på Symantec Israel. "Vi satte upp systemet på ett sätt som skulle låta oss undersöka kompetensen hos de hackare som gått igenom 40 milstolpar som de behövde för att komma till mappen."

Utmaningen var liknande till andra som Symantec har kört i många andra länder, med hackare som behöver gå igenom 40 milstolpar för att nå mappen. Även den "enkla vägen", som kräver bara några få programmeringssteg (men var inte lösningen domarna letade efter) , genom att manipulera lite kod och öppna och omdirigera data mellan olika portar på servern, var inte så lätt . "Under det senaste året eller så som vi har varit igång med tävlingen, bara en hacker, från Ryssland, lyckats gå igenom alla 40 milstolpar. " Den bästa israeliska hackaren vid tisdagens utmaning kunde göra mellan 25 och 30, sade han.
Att snirkla sig igenom servern för att nå sitt mål, de bästa 4 eller 5 hackarna låg mycket nära varandra - men det var Eyni som vann . Eyni, som går under hacker-handtaget "Lightning", arbetar för en Petach Tikvah - baserat företag som heter Jetro Platforms, som levererar fjärrskrivbordsproduktion. "Tävlingen var lätt i vissa delar, men svår i andra," sade han." Jag är lyckligt lottad att jag har haft en hel del erfarenhet med den här typen av system, som gav mig insikt i dessa system. Eyni angav inte vilken typ av erfarenhet han talade om. Utmaningen var den första tävlingen han deltog i, sade Eyni. "Jag är ganska säker på att det inte kommer att bli den sista."

Wolicki var lite mer tillmötesgående om hans erfarenheter; han hade fått in ett par fläckar av problem för tidigare verksamhet, men hade snabbt lärt sig att hans kunskaper var värda pengar. "Jag startade ett företag som gör penetrationstester, för att se hur bra deras försvar är , och jag har flera kunder," sade han. "Detta var min första hackingtävling, och ibland kände jag att jag inte hade en chans mot alla dessa utmanare, " av vilka många var i it-enheter i IDF, tillsammans med några professionella penetrationstestare (den äldsta hackern var 50).

Wolicki sa att han kom in i dataintrång när han var "en unge, "ungefär fyra eller fem år sedan ." Jag började programmera för skojs skull, men jag insåg att hacking var mycket mer intressant, " att låta honom besöka platser som han lämnade ospecificerade.

Och den gamla stereotypen av "impopulär nörd" som drar sig tillbaka in i cyber-världen gäller inte längre, sade Wolicki. I dag, som nyheten om vad hackers klarar av, de med kompetens att bryta sig in i system och manipulera data har blivit mycket populära. "Inte för att jag inte var populär i alla fall, men nu tycker jag att jag har mycket fler vänner än jag insåg," sade Wolicki.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)