måndag 12 augusti 2013

Varför ljuger våra massmedia i sann Göbbelstil.

Göbbels kända propagandastil under Nazitiden har mest kommits ihåg för en sak - ett fanatiskt upprepande av verifierbara lögner, upprepa upprepa och så småningom tror folk det.

Sverige gör sammalunda med Israel, den Judiska Staten enligt San Remobeslutet IiS3 , fortfarande giltig internationell lag, och enligt FN:s delningsplan 1948, som enbart var rådgivande.

Kolla tidningsartiklarna länkade till här nedan där man inte kan kommentera de flesta. Rena grisskära lögner hela vägen. Ordet "ockupation" är förstås helt missvisande, eftersom det inte är någon olaglig ockupation av mark nån annan äger. Det är en fullt laglig administration av ingenmansland utan statlig ägare på det sätt säkerhetsrådets §242 säger att Israel ska göra tills fred uppnåtts, definitivt inget "palestinskt land" och har aldrig varit det! Pressens Etiska Regler är helt bortglömda, att varje publicist ska kontrollera sanningshalten och omedelbart rätta felaktigheter.

Jag skrev nyligen en sammanfattning av reglerna som gäller i konflikten, se IiS3, och är du intresserad av problemet och inte enbart på klassiskt viss attackera, och helst mörda, judar, bör du kolla referenserna, liksom också vad §242 säger IiS3
Land ockuperat 1967
Det gula ockuperade Israel 1967.


§242 från Säkerhetsrådet är, som nästan alla, endast en rekommendation, liksom ALLA från FN:s Generalförsamling, men en del är vettiga och eftersom denna ofta refereras till, bör man veta lite vad de säger.
Läs referensen eftersom den är skriven av en av författarna till den resolutionen. Den har ofta missuppfattats grovt. En sak den säger är att Israel efter 1967 bör lämna tillbaka EN DEL LAND, inte ALLT! OCH - där står att Israel ska administrera det till fred! De vann faktiskt ett försvarskrig och det har i alla tider inneburit att de som attackerar och förlorar, förlorar land. Varför skulle inte Israel följa de urgamla reglerna? För övörigt dras inga absoluta gränser i §242.

Och du - titta på kartan. Israel har slutit en (mycket kall) fred med Egypten och således har de redan lämnat tillbaka kanske 90% av det området det gällde inkl. oljekällor, och inget i den resolutionen talar om att Israel behöver lämna mer. De har också lämnat Gaza för att se om araberna där skulle uppföra sig med ansvar för då tänkte Olmert att fortsätta med samma givmildhet vad gällde Västbanken. Det sket sej pga dem själva och en SÅN groda går inte Israel på en gång till!

Skulle araber kontrollera Juda berg hade de haft en strålande panoramautsikt över Ben Gurion Airport, Tel Aviv och Israels hjärna, det område där EU och Obama och Nasrallah och Iran vill att alla israeliska judar ska leva för att förvandla Israel till det önskade enbombs-landet. Några Iranska raketer i Juda berg och nästa Förintelse kunde börja, arrangerat av ovanstående gäng.

Osloavtalet sa  IiS3  att Arafat/Palestinska Administrationen skulle kontrollera area A, B där 95% av alla västbanksaraber bodde och bor, vilket innebär att de får bygga där så mycket de vill, men vissa gemensamma saker får de INTE göra, t.ex. skita ner grundvattnet, och ta vatten helt okontrollerat, vilket medför samma sak. Se hur det har skett i Gaza, de har grävt ohejdat och tvingas i stort sett leva på saltvatten och flaskvatten, helt deras eget fel. De har dessutom sagt nej till avsaltningsanläggning eftersom det billigaste sättet för detta var med Israels hjälp  IiS3 , de dricker hellre saltvatten.

Massutsläppet av mördare bland israelerna.

Samtidigt ägnar sig Netanyahu att släppa ut mördare bland sitt folk eftersom han tror han då får bra reklam i främmande media. Se denna videon:

 Många israeler är upprörda av att bli  mördade - avsiktligt - genom att deras regering släpper mördarna fria innan de avtjänat sina långa straff!
Mordoffer
Stora demonstrationer inför frisläppandet av i första steget 26 mördare, som "gest" åt Abbas, för att han än en gång brutit mot Osloavtalet genom att köra hård hatpropaganda i sina media under "fredsförhandlingarna" som jag just skrev om IiS3 . Bilder visar mördade israeler, och Netanyahu vill ha fler offer som minne av hans regim.

Netanyahu har som sagt mycket delat uppförande. Ena dan släpper han ostraffade mördare fria att om än inte springa och mörda så för att göra utmärkt propaganda för hatet mot judar. Andra dagen retar han hela världen genom att FÖLJA Osloavtalet genom att enbart bygga i area C, precis som araberna gör i area A, B utan vrål från Obongon. Men eftersom de israeliska medborgarna ett antal gånger har röstat höger och en stor del av hans regering pressar honom på den punkten så får han skärpa sej ibland.





http://www.dn.se/nyheter/varlden/israel-bygger-ut-pa-ockuperad-mark/
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/israel-bygger-ut-och-slapper-fangar_8416624.svd
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/spanningar-infor-fredssamtal_8417428.svd
http://www.di.se/artiklar/2013/8/11/israel-bygger-ut-pa-ockuperad-mark/
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5614252
Förstå deras uttryck där: "Lägenheterna ska byggas på ockuperad mark, de områden som Israel erövrade under 6-dagarskriget 1967 "    De försöker insistera på att Israel är det enda land på jorden som inte får vinna något i ett försvarskrig! Mycket absurdare kan det inte bli.
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/1200-nya-hem-pa-ockuperad-mark_8415936.svd
http://www.dagen.se/nyheter/israel-bygger-vidare-pa-vastbanken/
http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1897478-israel-bygger-ut-och-slapper-fangar
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5614340
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article17277073.ab
http://www.metro.se/nyheter/israel-bygger-ut-pa-ockuperad-mark/Hdzmhk!rMZT82OXFJ3DXbOHBvfdXQ/



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)