torsdag 15 augusti 2013

Lösningen av Mellanösternproblemen - till Bildts blogg

Varför retar hans svävande okunniga fantasier på bloggen? Jag har aldrig uppfattat att han KAN något, mer än möjligtvis "politik". Tekniken att klamra sej fast på ett jobb långt över sin kompetensnivå. Jag skickade in en snutt till nu på morgonen, inte den blekaste aning om hur många som läser där, men fler än min blogg.........   Så man kan ge lite information. Jag skickade - vet inte om det fastnade:   16 aug., 11:39: Nä. den censurerades direkt. Räkna själv ut varför. Skickade just dit den än en gång utan länkar.

Demokrati har aldrig någonsin existerat i Arabvärlden så de har ingen förebild.
Muslimska Brödraskapet är ingen politisk grupp, det är en fanatisk demokratihatande kvinnohatande Västvärldshatande kristendomshatande fanaticism med "Dö för Allah" i sitt valspråk. Hade de fått hållas hade de börjat med att göra Arabvärlden mer fanatisk och fundamentalistisk och därefter fortsatt mot Västvärlden. De genomsyrar redan Obamas administration, som skrivits mycket om. Googla på Obama administration muslim brotherhood
100.000 har dött i Syrien. 500 i Egypten. Gissningsvis närmre 200.000 i Irak sedan 2003. Antalet döda om Muslimska Brödraskapet kände att de vunnit är helt oöverskådligt förutom att halva Egypten hade dött av svält då MB inte visade några som helst tecken på att de klarade av de ekonomiska problemen. Ont om vatten, ont om mat, ont om energi.
Israel har löst sitt vattenproblem, varför förmedlar inte EU hjälp därifrån för att också börja lösa det i Egypten?
Irak kunde vara Arabvärldens kornbod, de har goda jordar och gott om vatten - minns de hängande trädgårdarna.....
Egyptens energibrist beror till stor del av vansinnig och mycket kortsiktig planering.
Intellektualiteten i Egypten kan kanske komma igång om de började undervisa lite mer än koranen i universiteten.
Mycket om Egyptens förtvivlade läge på http://israelisverige.info/?p=15190 och http://israelisverige.info/?p=13782
Det är ingen större risk att Bildt själv läser kommentarerna, de flesta bara blabb. Men det kan inte skada att ge lite info.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)