torsdag 15 augusti 2013

Ska du bygga i Ramallah med samma byggnadsrättigheter som i israelkontrollerade area C?

Det är säreget. svenska  massmedia svamlar,  säger alla samma sak om att judar bygger i Area C, som har samma rättigheter som arabiskt byggande i t.ex. Ramallah i area A. Har du läst om hur svenska media nästan blir våldsamma om en jude bygger ett dass i area C?

Jag roade mej att Googla på Building Ramallah, vilket alltså pressen borde anse illegalt om de var konsekventa.

Man hittar ett och annat av tjusiga nya hus.

Emporis

Ramallah_Red_Crescent
Röda Halvmånens kontor
Bireh Ofice Building
114172-Medium
Mukhmas Building
Mukhmas

Al-Isra
Al-Isra
Gush-Shalom, hört om den "fredsorganisationen" i Israel, en av Bitte Hammargrens favoriter, judar som föredrar araber framför judar. Råkade komma på dom när jag sökte och läste:  "VISITING RAMALLAH after an absence of several months, I was again amazed by the ongoing building activity. " Så om media anser man får bygga eller inte beror på ras. Eller vad det nu är som skiljer araber från judar.

Och hur ser en judisk "bosättning" ut när den drabbats av israels vänster som styr mycket av polis och det juridiska systemet? Trots det har de blivit 7 gånger fler än araberna i area C, och expanderar snabbare än det allmänt erkända Israel.

_45807384_jex_366020_de31-1
ox281287187025993915

Världen älskar att se de sistnämndna bilderna och aktionerna bakom, de första ser de aldrig om de inte speciellt letar. De hade gärna varit med om att mörda en halv miljon judar i area C, och hatar judar mer än Arafat gjorde, som fick Nobelpris när han skrev under på att judarna kontrollerade area C.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)