fredag 9 augusti 2013

Direktcensur på Calle Bildts blogg.

Obama flinar åt Bildt
Vad Obama tänker om Bildt
Denna kommentar blockerades direkt, såna sanningar får man inte säga:

Länk till bloggen.
Foton med Obama och Stock­holm i bak­grun­den, wow!

Fråga Mr O var­för han inte til­lät utred­ning av alla ankla­gel­ser för val­fusk i båda valen, som man kan läsa mas­sor om via Goo­gle - obama elec­tion voter fraud

En annan rolig Google­sökning är > Obama dictator < som berättar hur han helt har kopplat bort Kongressens rättigheter och går efter egen pro-islamistisk fantasi.

Ingen vet hur många som har mördats i Arabvärlden tack vare det. De enda han har hjälpt är islamister som i Syrien, och Muslimska Brödraskapet som i sin devis har "Dö för Allah" för att berätta vad de vill. För de som är läskunniga.

Syrien, där finns förstås bara en enda möjlighet. Mellanöstern har i hundra år haft stora sår efter Englands/Frankriks godtyckliga upphackande i Sykes-Picot-avtalet, som klumpade ihop diverse stammar i Libanon, Syrien, Irak som hatat varann sedan urminnes tider. Dags för lite Balkantänkande.

Kurderna i Syrien/Irak jobbar synbart på att bli sig själva. Kurderna i Turkiet blir fler än turkarna omkring 2038 Googla efter Erdogan och IHH samarbetade om terrorflottan mot Israel
Den nödvändiga uppdelningen hittar du om du Googlar "Arabvärldens sönderfallande gränser"  .
Alltid roligt att se vad högdjuren vill dölja för folk. Sen kan man börja försöka gissa varför.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)